Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό για την... απόρριψη του Παναθηναϊκού

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ολυμπιακό, ύστερα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού κατά της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Eρυθρόλευκοι αισθάνονται (και ηθικά) δικαιωμένοι από την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο έδειξε την στήριξή του στον πρόεδρο της Superleague και του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές του για την βελτίωση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα εκτιμούν στον Ολυμπιακό, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν είναι 8-3, αλλά 13-3, θεωρώντας πως υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη θα πρέπει να προσμετρηθούν και οι πέντε λευκές ψήφοι. Κι αυτό καθώς, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, η άρνηση των πέντε ΠΑΕ (Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Skoda Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Καβάλα) υποδηλώνει την άρνησή τους να στηρίξουν την πρόταση μομφής.

«Ο Ολυμπιακός και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι γεγονός ότι έχουν βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον συνεταιρισμό της Σούπερ Λίγκα και όλες τις ομάδες που ανήκουν σε αυτόν, χάρις στις εύστοχες και αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ αλλά και το καλωδιακό κανάλι, αν και τα δικαιώματα του Ολυμπιακού είναι στην ΝΕΤ και άρα δεν είχε πρόσθετο όφελος από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Η ένδειξη εμπιστοσύνης προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη που εξάλλου είχε εκλεγεί Πρόεδρος στην Σούπερ Λίγκα με 13 ψήφους, προκαλεί ικανοποίηση στον ίδιο αλλά δημιουργεί παράλληλα και την αίσθηση της αναγνώρισης για το έργο και τις προσπάθειες του», τονίζουν κύκλοι που πρόσκεινται στον ισχυρό άνδρα της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ.
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...