Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

"Κόκκινα" και "πράσινα" νταηλίκια στην ΕΠΟ

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ μεταφέρθηκε η κόντρα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, να ισχυρίζεται κατά τη διάρκεια αυτού πως οι «πράσινοι» δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά παρευρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο με τον θεσμικό του ρόλο, δηλαδή ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Παρόλα αυτά, για ακόμα μια φορά δεν κράτησε αποστάσεις και μια εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του στο ντέρμπι των «αιωνίων», που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, έριξε και πάλι λάδι στη φωτιά.

Αναφερόμενος στην καταγγελία του Παναθηναϊκού στην UEFA για τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, είπε πως το «τριφύλλι» δυσφημεί έτσι το ποδόσφαιρο της χώρας, ενώ πρόσθεσε ότι οι «πράσινοι» είναι η χειρότερη ομάδα από άποψη επεισοδίων. Ακόμα, διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος για τη δημόσια ανακοίνωση της ΚΕΔ, με την οποία έγινε γνωστή η «καρατόμηση» των διαιτητών του ντέρμπι.

Οι τόνοι παρέμεναν σε τεταμένα επίπεδα και λίγο αργότερα ο κ. Μαρινάκης φέρεται να είπε προς τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.: «Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος, τι θέλετε να τον βγάλω στο δρόμο;»

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Βεκρή, ο οποίος αποχωρώντας από τη συνεδρίαση υποστήριξε πως η ομάδα του από κατήγορος βρέθηκε στη θέση κατηγορουμένου.

«Ο κ. Μαρινάκης μας κατηγόρησε για την αναξιοπιστία του ποδοσφαίρου. Από κατήγοροι βρεθήκαμε κατηγορούμενοι. Δεν του απάντησα. Τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου μιλούν από μόνα τους. Δεν του άρεσε του κ. Μαρινάκη και η καταγγελία στην UEFA», σχολίασε.
Σχετικά με τα θέματα συζήτησης του Δ.Σ., είπε: Έγινε μια γενικότερη τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν. Κάποια πρότεινε κι ο κ. Μαρινάκης. Όλα είναι προς την καταπολέμηση της βίας. Μιλήσαμε και για την διαιτησία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...