Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Βαρδινογιάννης: Ξεκαθάρισμα εδώ και τώρα

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έστειλε επιστολή στον Δημήτρη Γόντικα, ζητώντας να οριστεί το συντομότερο δυνατό το Δ.Σ. με την παρουσία όλων των μετόχων.

Επειδή η κατάσταση είναι στον... αέρα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο διοικητικό εδώ και τώρα καθώς πολλά ακούγονται και γράφονται. Ο Τζίγγερ γνωρίζει αυτά που αιωρούνται περί χρημάτων και τα ποσά που γράφονται ότι θα βάλει ο ένας και ο άλλος μέτοχος και επιθυμεί να βάλει ένα τέλος στα σενάρια.

Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού, σύμφωνα με το περιβάλλον του, τις τελευταίες μέρες παρακολουθεί όλα τα σενάρια και ζητάει σύντομα το Διοικητικό Συμβούλιο σε ημερομηνία που να μπορέσουν να δώσουν όλοι οι μέτοχοι το παρών και να ξεκαθαρίσουν face to face την κατάσταση.

Δηλαδή όποιος είναι να πει κάτι να το αναφέρει πρόσωπο με πρόσωπο και όχι να γράφονται προθέσεις. Ετσι, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θέλει να γυρίσει την επόμενη σελίδα στον Παναθηναϊκό, βλέποντας... κύκλους των μεγαλομετόχων να βγάζουν πράγματα προς τα έξω για την επόμενη μέρα.

Πάντως, δεν υπάρχει ούτε μια δόση αλήθειας στα διάφορα σενάρια ότι ο Τζίγγερ συζητάει με ξένους επενδυτές για να πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσοστού του.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...