Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

O Rivaldo και «Υδάτινος κόσμος» στις εξέδρες του Morumbi (video)

Palmeiras playing against Liga Deportiva Unive...Image via WikipediaΤο καλοκαίρι τελειώνει στη Νότια Αμερική και τα πρωτοβρόχια προκάλεσαν ένα απίστευτο σκηνικό στις εξέδρες του σταδίου «Morumbi», στο Σάο Πάουλο της Βραζιλίας. 

Η νεροποντή πριν από την αναμέτρηση της Sao Paulo με την Palmeiras για το περιφερειακό πρωτάθλημα Paulista, είχε ως συνέπεια να πλημμυρίσει ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και να μετατραπούν οι εξέδρες σε πραγματικό κολυμβητήριο: 

Η στάθμη του νερού άγγιζε το 1 μέτρο και οι φίλαθλοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν… βουτιές, ενώ ο διαιτητής είχε αποφασίσει να καθυστερήσει την έναρξη, ελπίζοντας να βελτιωθεί η κατάσταση μέσα στο γήπεδο.

Χάρη στο εξαιρετικό αποστραγγιστικό σύστημα του σταδίου, το οποίο μάλιστα επαίνεσε ο ίδιος ο Rivaldo ενώ περίμενε μαζί με τους άλλους παίκτες της Sao Paulo, ο αγωνιστικός χώρος «καθάρισε» εντελώς μέσα σε μία ώρα και το παιχνίδι μπόρεσε τελικά να γίνει. 

Αυτό που έζησαν όμως οι ποδοσφαιριστές στους πλημμυρισμένους πάγκους, αλλά και η εμπειρία της κολύμβησης στις εξέδρες ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, θα μείνουν για πάντα στη μνήμη όσων βρέθηκαν εκεί.

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο στάδιο «Morumbi»:

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...