Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Serie A: Η Ιντερ κυνηγά τη Μίλαν..

125Image via WikipediaΖωντανή στο κυνήγι της Μίλαν έμεινε η Ίντερ διαλύοντας με 5-2 την Τζένοα, αλλά όχι και η Νάπολι (0-0 με Μπρέσια). Στην 4άδα η Ουντινέζε (1-0 την Μπάρι).

Με την εκτός έδρας νίκη της επί της Γιουβέντους η Μίλαν έκανε ξεκάθαρο ότι είναι αποφασισμένη να κατακτήσει φέτος τον τίτλο, αλλά και η Ίντερ την Κυριακή έστειλε το μήνυμα ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους. Οι Νερατζούρι υποδέχθηκαν την Τζένοα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 40' με το γκολ του Παλάσιο, αλλά με την έναρξη της επανάληψης ήταν καταιγιστικοί και διέλυσαν τους Γενοβέζους. Πατζίνι και Ετό ανέτρεψαν την κατάσταση μέσα σε ένα λεπτό (50'-51') και στη συνέχεια η ομάδα του Λεονάρντο έκανε ό,τι ήθελε, επικρατώντας με 5-2 και βλέποντας τον Ναγκατόμο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ.

Σε αντίθεση με την Ίντερ, η Νάπολι έδειξε ότι δεν μπορεί τελικά να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει το Scudetto. Μετά την ήττα με 3-0 από τη Μίλαν, οι Παρτενοπέι έμειναν στο 0-0 με την Μπρέσια στο «Σαν Πάολο» και έχασαν έδαφος, ενώ θα πρέπει πλέον να επικεντρωθούν στην έξοδο στο Champions League καθώς τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα.

Και δεν θα είναι εύκολα επειδή η Ουντινέζε είναι ασταμάτητη και καταφέρνει να παίρνει το τρίποντο ακόμη κι αν δεν εντυπωσιάζει. Όπως έγινε, δηλαδή, στον αγώνα με την Μπάρι, όπου τη διαφορά έκανε το πέναλτι του Ντι Νατάλε στο 76'. Η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν επικράτησε με 1-0, ανέβηκε στην 4η θέση και ετοιμάζεται για τη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, Μπολόνια και Κάλιαρι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το τελικό 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με πέναλτι του Ντι Βάιο, οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν την κατάσταση και με το γκολ του Ραγκάτζου στο 81' έδειχναν ότι θα έφευγαν από το «Ρενάτο Νταλ' ’ρα» με τη νίκη, αλλά στο 94' ο Ραμίρεζ ισοφάρισε για την ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

Η Φιορεντίνα με τον Αντριάν Μούτου να απαντάει στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που δήλωσε το Σάββατο ότι θέλει να δει έργα από τον Ρουμάνο επιθετικό, νίκησε εύκολα με 3-0 την Κατάνια και βελτίωσε κάπως τη θέση της στην κατάταξη, ενώ Κιέβο και Πάρμα κόλλησαν στο 0-0 και μπλέκουν αμφότερες, πλέον, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Σε αυτή τη μάχη παίρνει μέρος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος η νεοφώτιστη Τσεζένα, αλλά τώρα έβαλε στην ίδια μοίρα και την παραπαίουσα Σαμπντόρια, την οποία νίκησε με 3-2 στο «Λουίτζι Φεράρις», στον αγώνα που έγινε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Παρασκευή (4/3)

Λέτσε-Ρόμα 1-2 (75' Τζιακομάτζι-32' Βούτσινιτς, 90' πέν. Πιζάρο)

Σάββατο (5/3)

Γιουβέντους-Μίλαν 0-1 (68' Γκατούζο)

Κυριακή (6/3)

Σαμπντόρια-Τσεζένα 2-3 (83' Βόλτα, 90' πέν. Μακαρόνε-43' Παρόλο, 47',48' Τζιακερίνι)

Μπολόνια-Κάλιαρι 2-2 (29' πέν. Ντι Βάιο, 94' Ραμίρεζ-59' Κοσού, 81' Ραγκάτζου)

Κιέβο-Πάρμα 0-0

Φιορεντίνα-Κατάνια 3-0 (21',24' Μούτου, 60' Τζιλαρντίνο)

Ίντερ-Τζένοα 5-2 (50' Πατζίνι, 51',57' Ετό, 71' Πάντεφ, 84' Ναγκατόμο-40' Παλάσιο, 90' Μποσέλι)

Νάπολι-Μπρέσια 0-0

Ουντινέζε-Μπάρι 1-0 (76' πέν. Ντι Νατάλε)

Λάτσιο-Παλέρμο

Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...