Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΜΠΑΣΚΕΤ - AEK: «Η παρουσία σας, δύναμή μας»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους φιλάθλους, που έδωσαν δυναμικό παρών στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας κόντρα στον Έσπερο ΑΟΠΑ, εξέδωσε η ΑΕΚ.

Οι διοικούντες την «Ένωση» απεύθυναν δημόσιο ευχαριστώ στον κόσμο τους για τη θερμή αλλά και κόσμια συμπεριφορά του στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και ζητούν να εξακολουθήσει να στέκεται στο πλευρό των παικτών του Βαγγέλη Ζιάγκου, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και οι υπεύθυνοι του τμήματος μπάσκετ ευχαριστούν θερμά το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, που έδωσε βροντερό παρόν στον αγώνα της ομάδας μας στην Πάτρα με τον Έσπερο. Η στήριξη, η κόσμια συμπεριφορά και η αμέριστη συμπαράσταση που επέδειξαν μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να φτάσουμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που της αξίζει, εκεί που πρέπει να είναι.

Στην «κορυφή». Αυτό μπορεί και πρέπει να γίνει. Περιμένουμε να υπάρξει ανάλογη συνέχεια και στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας που είναι την Κυριακή 21/10/12 και ώρα 17.00 στο γήπεδο της Ζωφριάς με αντίπαλο τον Γ.Σ. Κρόνο. Η παρουσία σας είναι η δύναμή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...