Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Bέροια-Ατρόμητος 2-2

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του ματς, η Βέροια ισοφάρισε τον Ατρόμητο (2-2) και πήρε έστω τον έναν βαθμό που άξιζε από αυτό το παιχνίδι. Είχαν προηγηθεί με 2-0 οι Περιστεριώτες οι οποίοι είδαν τον αντίπαλο να χάνει απίστευτες ευκαιρίες.
 
Μετά από έναν αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο κατά το οποίο οι δύο αντίπαλοι δεν ρίσκαραν, ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στη μόλις δεύτερη επικίνδυνη επίσκεψή του στα καρέ του Λόπες. Μετά την κεφαλιά του Φυτανίδη που έβγαλε με υπερένταση ο κίπερ των Μακεδόνων, ο Καραμάνος βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει (από το γύρισμα του Λαζαρίδη) και δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Το γκολ ουδόλως πτόησε τους γηπεδούχους, αντιθέτως, θα έλεγε κανείς ότι τους πείσμωσε. Με ωραία ανάπτυξη, καλές εμπνεύσεις από τους μέσους και ταχύτητα οι Μακεδόνες έφταναν εύκολα στη μεγάλη περιοχή του Ιτάνζ και θα μπορούσαν να σκοράρουν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Στην πιο χαρακτηριστική εξ αυτών ο Φυτανίδης λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του.

Κόντρα στην εξέλιξη του αγώνα ο Ατρόμητος πέτυχε και άλλο γκολ (από το αυτογκόλ του Γεωργέα στο 31') αλλά η εικόνα του ήταν μετριότατη. Το γεγονός ότι ο Μπάγεβιτς παρέταξε μόνο ένα αμυντικό χαφ (Ιγκλέσιας) έδινε την ευκαιρία στη Βέροια να έχει πλεονέκτημα στο κέντρο, όμως οι Μακεδόνες δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν.

Ο προπονητής του Ατρομήτου προσπάθησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα και εν μέρει τα κατάφερε με την είσοδο στον αγώνα του Δημούτσου κατά το δεύτερο ημίχρονο. Αίφνης, η ομάδα του απέκτησε καλύτερη ανασταλτική λειτουργία και θα μπορούσε να σκοράρει και τρίτο γκολ αν ο Επστάιν παρουσιαζόταν πιο προσεκτικός στην αντεπίθεση.

Αντ' αυτού όμως, επήλθε η τιμωρία. Η, αν θέλετε, η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Παίζοντας φουλ επιθετικά  στο τελευταίο τέταρτο η Βέροια αρχικά μείωσε στο 89' με τον Καφέ και εν συνεχεία έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπαργκάν στο 91'. Μάλιστα, οι Μακεδόνες συνέχισαν το σφυροκόπημα χωρίς όμως να φτάσουν στην ολική επαναφορά. Και το 2-2 πάντως τους αφήνει ικανοποιημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...