Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Σούσιτς: «Στις καλύτερες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα»

Η Βοσνία δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την Εθνική Ελλάδας σύμφωνα με τον Σάφετ Σούσιτς.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της προσεχούς αντιπάλου του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» σε δηλώσεις του στα Μέσα της πατρίδας του, έσπευσε να επιστήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του.

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, συμπαγής, με γενναίους παίκτες και είναι φαβορί. Αυτή την στιγμή η Ελλάδα είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Δεν παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας αλλά είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα με γενναίους παίκτες. Δεν θα σε πιέσει, αλλά θα σου κάνει 1-2 φάσεις και θα σου βάλει το γκολ», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Και συνέχισε, αναφορικά με την Εθνική Ελλάδας: «Ξέρω ότι γυρίζει ο Καραγκούνης, ο Σαμαράς, ο Σαλπιγγίδης, αλλά μαθαίνω πως θα λείπει ο Παπαδόπουλος. Εμείς θα παίξουμε ανοικτά για να πετύχουμε 1-2 γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Όμως, είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί. Παίζει στο γήπεδό της, και δεν πρέπει να την υποτιμήσει κανείς. Δεν θέλω να δεχθούμε πρώτοι γκολ. Μας χαλά την ψυχολογία και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Θα είναι δύσκολο να αντιδράσουμε, ειδικά τώρα που θα παίζουμε σε ένα ελληνικό γήπεδο που όλοι ξέρουμε πως είναι η ατμόσφαιρα».

Τέλος, για τον Πιάνιτς, υποστήριξε: «Έχει πρόβλημα με τη μέση του. Θα κάνει εξετάσεις και δεν μπορώ να ρισκάρω γιατί θέλω σίγουρα να τον έχω έτοιμο με την Λιθουανία. Έχουμε κι άλλους παίκτες. Έχουν διαφορετική ψυχολογία. Πάμε με πρόθεση να παίξουμε και να πάρουμε την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...