Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Δυσαρέσκεια Μαρινάκη που μετέβη στο Ρέντη


Οι συνεχιζόμενες μέτριες εμφανίσεις του Ολυμπιακού, ακόμη και μετά τη νίκη στο Κύπελλο επί της Καβάλας, θορύβησαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη που μετέβη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στου Ρέντη και μίλησε στο τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, μεταφέροντάς τους τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της ομάδας.

Λεπτομέρειες για τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν διέρρευσαν, όμως το βέβαιο είναι ότι ο «ισχυρός άνδρας» των πρωταθλητών θέλει -εκτός από τα αποτελέσματα που «κουτσά-στραβά» συνεχίζουν να έρχονται- και ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανησυχεί βλέποντας ότι η κατάσταση δεν βελτιώνεται.

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης χρεώνεται στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, που δεν έχει πείσει τους φιλάθλους, και ένα ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στα επόμενα ματς ίσως δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, ενώ υπάρχει προβληματισμός για ποδοσφαιριστές που δεν άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο Πορτογάλος στο χθεσινό ματς.

* Όσοι έπαιξαν εναντίον της Καβάλας έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά είναι αμφίβολο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τη θεραπεία του συνεχίζει ο Φουστέρ, ενώ ο Κάρολ, αφοή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, περιμένει το «πράσινο φως» των γιατρών για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...