Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Οι εκλεκτοί του Ρεχάγκελ για το Μουντιάλ

O Σάκης Πρίττας είναι το νέο πρόσωπο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, ενόψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Ν.Αφρικής. Ο 31χρονος μέσος του Άρη συμπεριλήφθηκε στην 25άδα της προεπιλογής που ανακοίνωσε ο Ότο Ρεχάγκελ. Η οριστική 23άδα θα πρέπει να γνωστοποιηθεί το αργότερο μέχρι την 1η Ιουνίου.
"Η πιθανότητα να κληθώ στην Εθνική υπήρχε στην άκρη του μυαλού μου, επειδή άκουγα ότι το τεχνικό επιτελείο παρακολουθεί αγώνες της ομάδας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτή την εξέλιξη. Ηταν ένα όνειρο ζωής. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές να αγωνιζόμαστε με το εθνόσημο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας που με επέλεξε, όπως επίσης τον προπονητή μου στον Αρη, ο οποίος με βοήθησε στη φετινή σεζόν να βελτιώσω την απόδοσή μου" δήλωσε ο Πρίττας μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα για την πρόσκληση του.

Όπως αναμενόταν είναι εκτός Εθνικής ομάδας οι “κομμένοι” από πέρσι Δέλλας και Μπασινάς, οι τραυματίες Αμανατίδης και Πλιάτσικας, ο Φωτάκης που έπαιξε σε λίγα ματς με τον ΠΑΟΚ και ο Μανιάτης που είχε κληθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Εκτός από τον Πρίττα, δεν έχουν συμμετοχή σε αγώνα της Εθνικής και οι Τζαβέλλας, Μαλεζάς. Ο μπακ του Πανιωνίου πάντως καλείται στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής, ενώ ο στόπερ του ΠΑΟΚ ήταν στην αποστολή στο τελευταίο φιλικό με τη Σενεγάλη.

Η 25άδα:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μιχάλης Σηφάκης (Άρης), Αλέξανδρος Τζόρβας (Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς (ΠΑΟΚ)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιώργος Σεϊταρίδης (Παναθηναϊκός), Λουκάς Βύντρα (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μόρας (Μπολόνια), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Τζένοα), Σωτήρης Κυργιάκος (Λίβερπουλ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Βασίλης Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Νίκος Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Γιώργος Τζαβέλλας (Πανιώνιος), Στέλιος Μαλεζάς (ΠΑΟΚ)

ΜΕΣΟΙ: Κώστας Κατσουράνης (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Τζιόλης (Σιένα), Γιώργος Καραγκούνης (Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Χρήστος Πατσατζόγλου (Ομόνοια), Γρηγόρης Μάκος (ΑΕΚ), Σάκης Πρίττας (Άρης)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Άγγελος Χαριστέας (Νυρεμβέργη), Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός), Παντελής Καπετάνος (Στεάουα), Φάνης Γκέκας (Χέρτα), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ)

Πέραν των 25 ποδοσφαιριστών από τους οποίους έτσι κι αλλιώς θα κοπούν δυο, ο Ρεχάγκελ κάλεσε άλλους 5 ποδοσφαιριστές αφού έχει δικαίωμα να ανακοινώσει 30 ονόματα στην προεπιλογή. Οι 5 αυτοί ποδοσφαιριστές θα κάνουν προετοιμασία με την Εθνική μέχρι τις 30 Μαΐου.

Πρόκειται για τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Στέργο Μαρίνο του Παναθηναϊκού, τον Κώστα Μανωλά της ΑΕΚ, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιώργο Γκαλίτσιο του Ολυμπιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...