Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αναβολή για Γκαρσία, πρόστιμα και στις τέσσερις ΠΑΕ των πλέι οφ


Νέα αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης του Πάμπλο Γκαρσία, ζήτησε και πήρε την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης πήρε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη (12/5), προκειμένου να καταθέσει το σχετικό υπερασπιστικό υπόμνημα.

Ο «Δικέφαλος» υποστηρίζει πως οι δηλώσεις του Ουρουγουανού μέσου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, αναφορικά με τον διαιτητή, κ. Σπάθα, της αναμέτρησης κόντρα στον Αρη, δεν ερμηνεύτηκαν σωστά και κακώς ο παίκτης κλήθηκε σε απολογία. Υπενθυμίζεται πως αυτή η κλήση έγινε σχεδόν ένα μήνα μετά τη συγκεκριμένη δήλωση.

Πρόστιμα και στις τέσσερις ΠΑΕ   
Ωστόσο, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσησε να τιμωρήσει με πρόστιμα και τις τέσσερις ΠΑΕ που λαμβάνουν μέρος στα πλέι οφ. Έτσι, λοιπόν, έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των αναμετρήσεων της 1ης και 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της την 1η αγωνιστική επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 4.500 ευρώ.
ΠΑΕ Αρης, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της την 1η αγωνιστική συνολική χρηματική ποινή 14.000 ευρώ.
ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της τη 2η αγωνιστική επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 12.000 ευρώ.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της τη 2η αγωνιστική επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 16.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...