Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορούσε τη νικη ο ΠΑΟΚ (1-1)

Θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, ωστόσο έτσι που εξελίχθηκε το ματς καλός ήταν και ο βαθμός της ισοπαλίας για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε 1-1 στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ επιθετικά και απείλησαν με τη "καλημέρα", με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται αιφνιδιασμένος και ανοργάνωτος. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας άρχισαν να ισορροπούν, να λειτουργούν πιο σωστά ανασταλτικά και να βγαίνουν με αξιώσεις στην αντεπίθεση.

Οι...ασθένειες των πρώτων λεπτών του αγώνα επαναλήφθηκαν και στις αρχές του δευτέρου, με αποτέλεσμα οι Βέλγοι να προηγηθούν στο σκορ στο 59΄. Γρήγορα όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ συνήλθε, πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78΄ με τον Μαλεζά, ενώ έχασε προς το τέλος μεγάλες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

2': Σε εκτέλεση κόρνερ από τον Τιράρ, η μπάλα πέρασε απ' όλους και αιφνιδίασε τον Ζούνιορ Ντιάς που την έστειλε άουτ με κεφαλιά προ κενής εστίας.

11': Σε σέντρα σουτ του Πέρισιτς, η μπάλα σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

24': Ο Βερμιούλεν υφίσταται τις «συνέπειες» του γλιστερού τερέν, γυρίζει τον αριστερό του αστράγαλο και αντικαθίσταται αναγκαστικά από τον Σιμάις.
47': Σε σέντρα του Νταλμά, ο Κουεμάχα δεν πιάνει όπως θα ήθελε την κεφαλιά, μόνος του απέναντι στον Κρέσιτς στέλνει την μπάλα... πλάγιο άουτ και ο ΠΑΟΚ γλιτώνει.

61' ΓΚΟΛ: Η Μπριζ βγαίνει ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Ντιράρ που την κατάλληλη στιγμή γυρίζει παράλληλα την μπάλα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, όπου ο αμαρκάριστος Κουεμάχα δεν δυσκολεύεται να τη στείλει στα δίχτυα.

78' ΓΚΟΛ: Σε κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Μαλεζάς σηκώνεται ψηλότερα απ' όλους και με γυριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

90': Ο Βιεϊρίνια σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή, αλλά ο Στίνεν αποκρούει σε κόρνερ.
90'+3: Σουτ στην κίνηση του Φωτάκη από το ύψος του πέναλτι, αναγκάζει τον Στίνεν σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.
ΣΚΟΡΕΡ: 62' Κουεμάχα - 78' Μαλεζάς.
ΔΟΚΑΡΙΑ: 11' Πέρισιτς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στέφαν Γιοχάνεσον (Σουηδία).
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32' Σιμάις - 10' Βιτόλο, 54' Σνάουτσνερ.
ΜΠΡΙΖ: Στίνεν, Βερμιούλεν (λ. τρ. 24' Σιμάις), Ντονκ, Ντιράρ, Χέφκενς, Πέρισιτς, Γκέρετς, Ζούνιορ Ντίας, Νταλμά (80' Βάργκας), Οντίγια, Κουεμάχα.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς (89' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Παπάζογλου (74' Ελ Ζαρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...