Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η NOVA ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ 6ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ SPORTS SHOW & FASHION

Η Nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση της Ελλάδας, είναι ο Μέγας Χορηγός και χορηγός τίτλου της 6ης Διεθνούς Έκθεσης Sports Show & Fashion, η οποία μετονομάζεται σε Nova Sports Show & Fashion και θα πραγματοποιηθεί 30 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου 2010, στο Κέντρο Ξιφασκίας στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. 
Η «Nova Sport Show & Fashion», ακολουθώντας τα πρότυπα των μεγαλύτερων εκθέσεων αθλητισμού, αθλητικής δραστηριότητας, υγείας και casual μόδας παγκοσμίως, αποτελεί πλέον θεσμό παρουσιάζοντας με πρωτοτυπία και αποτελεσματικότητα τα σύγχρονα sports trends. Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες απολαμβάνουν εκτός από  την έκθεση και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις. 
Η Nova, ξεκινώντας δυναμικά τη νέα σεζόν και μία δεύτερη δεκαετία πρωτοπορίας στον τομέα της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας, με έμφαση στο αθλητικό πρόγραμμα, δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίξει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την Έκθεση “Sports Show & Fashion” που αποτελεί μία γιορτή αφιερωμένη στην άθληση, την υγεία και την ευεξία.  
Έχοντας τη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων του πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ ζωντανά και αποκλειστικά, η Nova από τη φετινή σεζόν προσφέρει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συναρπαστικούς αγώνες της Superleague και σε High Definition, μεταδίδοντας τουλάχιστον έναν αγώνα κάθε αγωνιστική σε Full HD και με ήχο Dolby Digital Surround 5,1. 
Η Nova, λοιπόν, προσκαλεί το φίλαθλο, κι όχι μόνο, κοινό να επισκεφτεί την Έκθεση για να δει από κοντά το τηλεοπτικό υπερθέαμα που προσφέρει η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, να μιλήσει με αστέρες των ομάδων της Superleague από κοντά, και μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις, να  περιηγηθεί στον συναρπαστικό χώρο του σύγχρονου αθλητισμού και της casual ένδυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...