Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτη νίκη της Καβάλας με «διπλό» στο Καυτατζόγλειο

H Καβάλα με εξαιρετική εμφάνιση πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Ονουάτσι στο 42' πέτυχε το γκολ (0-1) στο Καυτατζόγλειο, υποχρεώνοντας τον Ηρακλή στην πρώτη του φετινή ήττα. Η Καβάλα άντεξε και στο τελευταίο 20λεπτο όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντουγκλάο (69').

Το φιλμ του αγώνα

3' Σε σέντρα του Πετκάκη από δεξιά ο Νταρσεβίλ έπιασε καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Ελευθερόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
6' Σε Εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ονουάτσι, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου.
15' Ο Σολτάνι σέντραρε, ο Σίσιτς με κεφαλιά τροφοδότησε τον Γιάκομπ, ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να ανοίξει το σκορ.
18' ΔΟΚΑΡΙ. Ο Μάρα επιχείρησε σουτ, έδιωξε ο Γκαλίνοβιτς, στην επαναφορά η μπάλα κατέλεξε στον Σίσιτς που έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της Καβάλας.
23' Ο Αμπντούν έβγαλε σέντρα, ο Βουτσίτσεβιτς πήρε αμαρκάριστος την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Ελευθερόπουλου.
36' Σε σουτ του Ντιε από τα 30 μέτρα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.
42' ΓΚΟΛ (0-1). Τραγικό λάθος στη μεσαία γραμμή από τους παίκτες του Ηρακλή, ο Καρντόσο έγινε κάτοχος της μπάλας, τροφοδότησε τον Ονουάτσι που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
61' Λάθος του Χοσέμι εκμεταλλεύτηκε ο Αμπντούν που βρέθηκε μόνος με τον Ελευθερόπουλο και σούταρε, όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή απέκρουσε.
75' Σέντρα του Αραμπατζή από δεξιά, ο Γιάκομπ πήρε την κεφαλιά, όμως ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.

ΣΚΟΡΕΡ: 42’ Ονουάτσι
ΔΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπαστεργιανός, Γιάκομπ-Ονουάτσι, Ντουγκλάο, Γκαλίνοβιτς, Χργκόβιτς
ΚΟΚΚΙΝΗ: 69’ Ντουγκλάο (απευθείας αποβολή).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Κατσαμπής (77’ Ρομάν), Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεργιανός (48’ Καρλίνιος), Σίσιτς, Μάρα, Σολτάνι, Γιάκομπ.
ΚΑΒΑΛΑ (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόσο, Ντιέ, Αμπντούν, Βουτσίτσεβιτς, Ονουάτσι (71’ Θεωδορέλλης), Νταρσεβίλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...