Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δέλλας: Να βγάλει ο καθένας τον εγωισμό του

Από τη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στην Αγία Πετρούπολη Με υπηρεσιακό προπονητή τον Χριστόφορο Κόλα η ΑΕΚ δίνει την Πέμπτη (20:00, ΑΝΤ1) το δεύτερο ματς στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Το ζητούμενο είναι να αντέξει στην πίεση της επικείμενης πρωταθλήτριας Ρωσίας και εξαιρετικά φορμαρισμένης το τελευταίο διάστημα.

“Το πρώτο μέλημα μας ήταν η ψυχολογική και νοητική κατάσταση των παικτών. Η φυγή του πρώην προπονητή μας δεν ήταν μια απλή παράταση, αλλά κάτι πολύ παραπάνω. Όσον αφορά τα τακτικά ζητήματα αυτό είναι κάτι που αφορά μόνο εμάς. Η Ζενίτ διαθέτει εξαιρετικό προπονητή και πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικές μονάδες. Διαθέτει πολύ καλές αρετές. Δεν πρόλαβα αυτές τις ημέρες να δω τις αιτίες του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ πως βρέθηκε σε δύσκολη θέση για να αποκλειστεί.” δήλωσε ο Κόλα στη συνέντευξη Τύπου επί ρωσικού εδάφους.

Κατά τον Κόλα “είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπορέσουν οι παίκτες μας να αποδείξουν στους εαυτούς τους πως έχουν τη θέληση και την επιθυμία να περάσουν στο επόμενο βήμα.”

Για την ενδεκάδα που θα παρατάξει είναι πιθανό να θωρακίσει την άμυνα με τρία σέντερ μπακ: Γιάχιτς, Νασούτι και Δέλλα. Δεξιά ο Πατσατζόγλου, αριστερά ο Λαγός, αμυντικά χαφ οι Γκέντσογλου, Καφές, προωθημένοι χαφ οι Σκόκο, Λυμπερόπουλος και στην κορυφή ο Μπλάνκο.

“Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αποδείξουμε γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Και να αποδείξουμε πάνω απ’ όλα στους εαυτούς μας, ότι δεν έχουμε ξεχάσει το ποδόσφαιρο που παίξαμε στη προετοιμασία και σε κάποια ακόμα ματς.” δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τραϊανός Δέλλας.

Πρόσθεσε ότι περιμένει από την ομάδα “να βγάλει το καλύτερο, τον ποδοσφαιρικό, τον ανδρικό εγωισμό που έχει ο καθένας μέσα του”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...