Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ διαιτητής με υπερκέρδη στο στοίχημα

Μια αποκάλυψη-σοκ κάνει η εφημερίδα «Ποντίκι» η οποία καλεί τον εισαγγελέα να δώσει επιτέλους λύση στο μεγάλο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η εφημερίδα δημοσιεύει έγγραφο-ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι συγκεκριμένος διαιτητής (τον οποίο δεν κατονομάζει) κέρδισε πάνω από 300.000 μέσα σε μια 8ετία από το «Πάμε στοίχημα».

Η εφημερίδα (δημοσιεύοντας ένα απόσπασμα που είναι πίνακας βεβαιώσεων κερδών από τον ΟΠΑΠ) ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της παραστατικό είσπραξης το οποίο καταγράφει λεπτομερώς πότε ακριβώς κέρδισε ο διαιτητής-μάντης τα υπέρογκα ποσά.

Mάλιστα, επικαλείται πληροφορίες που θέλουν και άλλους διαιτητές που έχουν μαντικές ικανότητες να βρίσκονται στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ για υπέρογκα κέρδη από το «Πάμε στοίχημα».

Το δημοσίευμα προκάλεσε παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Με αφορμή αυτό, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Τέντες, έδωσε εντολή στον αντεισαγγελέα κ. Κανελλόπουλο να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για να χυθεί πάλετο φως στο θέμα με τον διαιτητή-μέντιουμ των αποτελεσμάτων και τα υπέρογκα κέρδη.

Ήδη κλήθηκε την ερχόμενη Τρίτη για κατάθεση ο κ. Καπελέρης του ΣΔΟΕ ο οποίος και ερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση που είναι πολύ σοβαρή. Παράλληλα, στον εισαγγελέα καλείται να προσκομίσει τα στοιχεία που διαθέτει ο εκδότης της εφημερίδας που αποκάλυψε την υπόθεση Αντώνης Δελατόλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...