Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Βιερίνια: Η κάμψη του ΠΑΟΚ είναι συγκυριακή

«Περνάμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά δε νομίζω ότι φταίει η κόπωση γι' αυτό. Ίσως να δώσαμε περισσότερη ενέργεια στους πρώτους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ και δεν κάναμε καλό καταμερισμό κινήτρου στους αγώνες που ακολούθησαν» δήλωσε σήμερα ο Αντελίνιο Βιερίνια εξηγώντας την αγωνιστική «κάμψη» του ΠΑΟΚ που συνοδεύθηκε από τρεις σερί ισοπαλίες - με Αστέρα Τρίπολης, Μπριζ και Ολυμπιακό Βόλου.
«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να καλύψουμε τις αδυναμίες μας» τόνισε ο Πορτογάλος και καθησύχασε τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ο κόσμος είναι δίπλα μας και έχει δίκιο να ανησυχεί. Τα αποτελέσματα όμως είναι συγκυριακά και θα το αποδείξουμε στο μέλλον», είπε στον «Σπορ103» της Θεσσαλονίκης.
Ρωτήθηκε και για το οικονομικό θέμα της ομάδας και το άν και κατά πόσο την επηρεάζει:
«Αυτοί που θέλουν να πιστεύουν πως αυτό το πρόβλημα μας επηρεάζει κάνουν λάθος. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτι τέτοιο ως δικαιολογία. Εμείς παίζουμε για τους εαυτούς μας, τον κόσμο και την ομάδα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο και ό,τι μας έχει πει ισχύει».
Εισιτήρια για τον αγώνα με την Ξάνθη
Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αγώνα της Ξάνθης και σήμερα, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης αποφασίστηκε να δοθούν εισιτήρια σε οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» θα πάρει για τις ανάγκες του περίπου 1.200 εισιτήρια με τους φίλους της ομάδας να τοποθετούνται στο πέταλο του «Αρίνα», ενώ θα υπάρχουν και κάποιες θέσεις για φίλους του ΠΑΟΚ και στα «επίσημα». Το κάθε εισιτήριο θα στοιχίζει 25 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...