Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΕΚ LINES - ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ 9 χρόνια μαζί !

Η ΑΝΕΚ LINES με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση για ένατη συνεχόμενη χρονιά της Χρυσής Χορηγίας με την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΧ – ANEK LINES καθώς και την χορηγία μεταφοράς στο σύνολο των τμημάτων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Ο Ν.Ο.Χ., ένας από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους του Νομού Χανίων, έχει στο ενεργητικό του μία τεράστια συλλογή με εκατοντάδες μετάλλια και διακρίσεις σε τοπικό, Παγκρήτιο, Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό & Παγκόσμιο επίπεδο.

Η ονομασία της ομάδας πόλο των ανδρών, θα συνεχίσει να είναι «ΝΟΧ - ΑΝΕΚ LINES», όνομα με το οποίο καθιερώθηκε την τελευταία δεκαετία και είναι συνώνυμο του πιο δημοφιλούς τμήματος του Ομίλου. Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο «ΝΟΧ - ΑΝΕΚ LINES», θα επιδιώξει να επιστρέψει στη θέση και την κατηγορία που ανήκει.

Σύμφωνα με την Δ/ντρια Marketing της ΑΝΕΚ LINES κα Ειρήνα Σίμου: «Είμαστε χαρούμενοι ως ΑΝΕΚ που μπορούμε και πάλι να στηρίξουμε σε οικονομικό επίπεδο την ανδρική ομάδα του πόλο και σε επίπεδο μεταφοράς τα υπόλοιπα τμήματα του Ομίλου (όπως το Κανόε – Καγιάκ, την Κολύμβηση, την Συγχρονισμένη Κολύμβηση κλπ). Οι καιροί από οικονομικής πλευράς είναι σίγουρα δύσκολοι, παρόλα αυτά, η ΑΝΕΚ αποφάσισε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να είναι εκ νέου στο πλευρό του Ν.Ο. Χανίων. Η ΑΝΕΚ στηρίζει τον Όμιλο, έναν από τους ιστορικότερους της Κρήτης και μαζί τις προσπάθειες του για υγιή ενασχόληση εκατοντάδων παιδιών. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του ΝΟΧ τη νέα αγωνιστική περίοδο και στη διοίκηση καλή συνέχεια».

Για την ανανέωση της συνεργασίας με την ANEK που εξελίσσεται στο πέρασμα των χρόνων, ως ο πιο άμεσος οικονομικός και ηθικός συμπαραστάτης του Ομίλου, η Πρόεδρος του ΝΟΧ κα Χαρά Πράπα - Μυλωνάκη, δήλωσε τα εξής: «Για 9η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράφουμε με την ΑΝΕΚ LINES τη συμφωνία χορηγίας-αρωγής προς τον Ν.Ο. Χανίων. Σε δύσκολες χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, είναι πάρα πολύ σημαντική η βοήθεια που μας δίνεται από αυτή τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία. Θεωρώ πως η προσφορά της είναι τεράστια και προς την κοινωνία των Χανίων και προς τον Ν.Ο. Χανίων. Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. και τα στελέχη της ΑΝΕΚ, τα οποία βρίσκονται κοντά στο ΝΟΧ, στα παιδιά και στον αθλητισμό της πόλης μας. Ελπίζουμε να είμαστε ανταποδοτικοί και να σταθούμε δίπλα στην ΑΝΕΚ. Η τοπική αθλητική κοινότητα χρειάζεται τους ανθρώπους της πόλης δίπλα της, όπως εμείς εκείνους. Ελπίζω σε μία καλή συνέχεια!».

Θεμελιώδης αρχή της λειτουργίας και της δραστηριότητας της ΑΝΕΚ LINES είναι η ουσιαστική και σταθερή αρωγή της στις αθλητικές ενασχολήσεις των νέων ανθρώπων, των παιδιών και των εφήβων της Κρήτης, γεγονός το οποίο διέπει τους ισχυρούς δεσμούς της με τους τοπικούς φορείς του νησιού. 

Στη φωτογραφία:
Από αριστερά διακρίνονται η Δ/ντρια Μάρκετινγκ της ΑΝΕΚ κα Ειρήνα Σίμου και η Πρόεδρος του ΝΟΧ κα Χαρά Πράπα - Μυλωνάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...