Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τέλος στη... ναυτία

Με τις εξόδους σε γήπεδα της περιφέρειας η ΑΕΚ δεν τα πάει καλά την τελευταία διετία και στην αυριανή (στον Βόλο) η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, για να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την κορυφή.
Οι έμπειροι Λυμπερόπουλος - Δέλλας μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΚ για νίκη στον Βόλο Οχι ότι δεν έχει κάνει γκέλες στο Ολυμπιακό Στάδιο, που έτσι κι αλλιώς με (περίπου) 15.000 κόσμο κατά μέσο όρο μόνο έδρα ποδοσφαιρική δεν είναι, αλλά μόλις βγαίνει από τα όρια του Λεκανοπεδίου η ομάδα παθαίνει... ναυτία.
Απόδειξη
Οι αριθμοί άλλωστε είναι η καλύτερη απόδειξη. Τις δύο τελευταίες περιόδους, συμπεριλαμβανομένης και της φετινής πρεμιέρας στην Πάτρα με την Κέρκυρα, η ΑΕΚ μετράει όλες κι όλες 3 νίκες σε 17 εξόδους στην περιφέρεια!
Το περσινό «διπλό» στην Κομοτηνή (1-2) και άλλα δύο πρόπερσι, στις Σέρρες (1-5) και στην Τρίπολη (0-1). Οσο για τις ήττες, φέτος έχασε από την Κέρκυρα, πέρσι γύρισε με άδεια χέρια από Ξάνθη, Καβάλα, Τρίπολη και Λάρισα. Πρόπερσι δεν έκανε ήττα στην περιφέρεια, αλλά και η ισοπαλία (9 είναι τα «Χ» την τελευταία διετία) σχεδόν... ήττα είναι, όταν η ομάδα θέλει να κάνει σερί νικών για να βρίσκεται κοντά στην κορυφή.
Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξήγηση για την καθίζηση που παθαίνει η ΑΕΚ στα επαρχιακά γήπεδα. Ο Μπάγεβιτς θεωρεί ότι σε τέτοια ματς παίζει ρόλο η πείρα και η προσωπικότητα παικτών και με την προσθήκη των Λυμπερόπουλου και Δέλλα η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί πολύ καλύτερα φέτος και να αντιστρέψει τα πράγματα στην περιφέρεια.
Ο Γιάχιτς
Στον Βόλο, για παράδειγμα, επιστρέφουν αμφότεροι στην αρχική ενδεκάδα και θα κάτσουν στον πάγκο ο Νασούτι και ο Μπλάνκο. Η τρίτη αλλαγή θα είναι η είσοδος στην ενδεκάδα του Γιάχιτς αντί του Πατσατζόγλου. Η ΑΕΚ αναμένεται να παίξει με Αραμπατζή, Γιάχιτς, Λαγό, Μανωλά, Δέλλα, Μάκο, Γκέντσογλου, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλο και Τζιμπούρ.
Κι επειδή εσχάτως γινόταν λόγος και για καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών, η διοίκηση έβαλε χθες 600 χιλιάρικα στους λογαριασμούς τους, ποσό που αντιστοιχεί σε μισθούς και δόσεις συμβολαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...