Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Βαλβέρδε: «Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε»

Για τη φιλοσοφία που θέλει να εμφυσήσει στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και το τι θέλει να δει εκείνος από τους παίκτες του στο μέλλον.

«Με τον Αστέρα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει πως βάζουμε τον αυτόματο πιλότο. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε έναν στόχο και με την προσπάθειά μας θα φτάσουμε εκεί», τόνισε αρχικά.

«Δεν σημαίνει πως επειδή κάναμε ένα καλό ματς είναι όλα καλά. Υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε. Θέλουμε να έχουμε μία κοινή γραμμή σε όλα τα ματς. Και στα εκτός και στα εντός. Υπάρχουν παιχνίδια που θα πρέπει να ετοιμάσουμε την ψυχολογία μας. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε δύσκολα εκτός έδρα ματς», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα του, υποστήριξε: «Είμαστε Ολυμπιακός. Θέλουμε να έχουμε πάντα την πρωτοβουλία. Τον πρώτο λόγο. Αυτό που θέλουμε είναι τα κενά να είναι μικρά μεταξύ των γραμμών. Να είμαστε πάντα έτοιμοι για άμυνα και επίθεση. Να το κάνουμε όλοι μαζί. Όλοι στην επίθεση και όλοι στην άμυνα».

Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε ακόμα στο έμψυχο δυναμικό που έχει στη διάθεσή του, εξηγώντας πως «πάντα όταν διαλέγω τους παίκτες της αποστολής, προτιμάω αυτούς που καλύπτουν διάφορες θέσεις για να βοηθήσουν σε τυχόν προβλήματα».

Τέλος, παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά είπε πως δουλεύει πάνω σε αυτό για να το διορθώσει. «Κάνουμε πολλές ευκαιρίες και δημιουργούμε λίγα γκολ. Με τον Ηρακλή χάσαμε πολλές ευκαιρίες και βάλαμε ένα γκολ ενώ στο πρώτο μέρος με τον Αστέρα βάλαμε μόνο ένα γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύομε πάνω σε αυτό και να είμαστε πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...