Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Παπαλουκάς: «Χαίρομαι που ξαναβρισκόμαστε με τον Ίβκοβιτς»


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν αποκαλείται τυχαία ο «Σοφός του Ευρωπαϊκού μπάσκετ» ή (σκέτο «ο Σοφός»).

Από τα «χέρια» έχουν περάσει εκατοντάδες παίκτες πολλών εκ των οποίων την καριέρα απογείωσε με τις συμβουλές και την εμπειρία του.

Ένας από αυτούς είναι και ο διεθνής πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, τον οποίο ο «Ντούντα» είχε πάρει το 2002 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως "αποτυχημένο" από τον Ολυμπιακό και τον εξέλιξε σε κορυφαίο πλέι μέικερ της Ευρώπης.

Ο Παπαλουκάς δεν ξεχνά τη συμβολή του «Σοφού» στην απογείωση της καριέρας του και το λέει ξεκάθαρα: «Χαίρομαι που ξαναβρίσκω τον προπονητή που έδωσε την ευκαιρία στη Μόσχα και με βοήθησε τόσο πολύ στην καριέρα μου, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς» δήλσε ο 33χρονος καλαθοσφαιριστής από το αεροδρόμιο λίγο πριν αναχωρήσει για Τουρκία η ομάδα του Πειραιά όπου θα δώσει σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας, ο έμπειρος μπασκετμπολίστας σημείωσε πως υπάρχουν μικροπροβλήματα αλλά θα λυθούν και αυτά: «Την τελευταία εβδομάδα είμαστε πλήρης, αλλά έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Από τα φιλικά θα βγουν τα συμπεράσματα που θέλει ο προπονητής. Ο στόχος είναι και οι τρεις τίτλοι και γι’ αυτό δουλεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...