Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πάντελιτς: «Έκανα την καλύτερη επιλογή»



Απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Μάρκο Πάντελιτς.

Ο 32χρονος Σέρβος, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του τόνισε ότι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του: «Έκανα την καλύτερη επιλογή με το να έρθω στον Ολυμπιακό. Όλα είναι τέλεια, απολαμβάνω την κάθε στιγμή και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο».

«Ο Ολυμπιακός είναι υπέροχη ομάδα, με υπέροχους οπαδούς και ένα προπονητή που ξέρει να κερδίζει τον σεβασμό. Έχω όρεξη για ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό να κερδίζει η ομάδα για να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το σημαντικό είναι ότι νιώθω δυνατός για κάθε πρόκληση» συμπλήρωσε ο πρώην άσος του Άγιαξ.

Ένιωσε ενοχλήσεις ο Ουρτάδο, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση

Ενοχλήσεις συνεχίζει να νιώθει ο Μοϊσές Ουρτάδο. Ο Ισπανός θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Ερωτηματικό παραμένει εάν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αγώνα της 5ηςαγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...