Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Φορλάν: «Ξέραμε τι μας περίμενε στη Θεσσαλονίκη»

«Ξέραμε τις μας περίμενε στη Θεσσαλονίκη όπου οι οπαδοί του Άρη δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα».

Τάδε έφη σε συνέντευξή του στη Metrosportο ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και καλύτερος παίκτης του Μουντιάλ του 2010, Ντιέγκο Φορλάν για την «καυτή» εμπειρία που συνάντησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τους ομίλους του Europa League πριν από μερικές μέρες.

«Έχω παίξει σε πολλά και μεγάλα γήπεδα. Ήταν μια από τις πιο “καυτές” έδρες που έχω αγωνιστεί. Έχω μάθει, και από τον Αμπρέου που είμαστε συμπαίκτες στην Εθνική και έχει παίξει στον Άρη, ότι στην Ελλάδα οι φίλαθλοι παθιάζονται πολύ με το ποδόσφαιρο» τόνισε ο Ουρουγουανός επιθετικός.

«Είναι σκληρή ομάδα ο Άρης και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή του οποίου οι ομάδες διακρίνονται για τη μαχητικότητα τους. Έχει μεγάλη ιστορία και μπορεί να πάει καλά στη διοργάνωση» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Ντιέγκο Φορλάν.

Τέλος, ο στράικερ της κατόχου του EuropaLeague, Ατλέτικο Μαδρίτης, οριοθέτησε τους ευρωπαϊκούς στόχους της ομάδας για φέτος: «Οπωσδήποτε ο στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει και πάλι το τρόπαιο. Ξεκινήσαμε με ήττα αλλά είναι μεγάλη η σεζόν, και θα κερδίσεις και θα χάσεις. Μέσα στο πρόγραμμα είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...