Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για τον Μεντί Ναφτί του Αρη

Κινδυνεύει να τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές για την αποβολή του στη Νέα Σμύρνη ο Μεντί Ναφτί του Άρη, καθώς ήταν αρχηγός της ομάδας. Κινδυνεύει όμως να φύγει και απ' τον Άρη, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας φέρουν βαρέως το παράπτωμά του να χτυπήσει τον Γιάννη Μανιάτη του Πανιωνίου και να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες και φέρονται αποφασισμένοι να τον καλέσουν σε απολογία.
Ο Ναφτί περνά εδώ και καιρό «δύσκολες ώρες» στην ομάδα, καθώς είχε υποπέσει σε διάφορα πειθαρχικά παραπτώματα, ενώ ο Έκτορ Κούπερ τον έχει αφήσει εκτός ομάδας για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Οι δύο άντρες αναμένεται να συναντηθούν αύριο και να συζητήσουν τί συνέβη...
Στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» πάντως τονίζουν ότι η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και παρά το ό,τι ισχυρίζονται ότι το γκολ του Πανιωνίου ήταν οφσάιντ, εντούτοις αναγνωρίζουν ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.
Από σήμερα η προσοχή όλων στον Άρη στρέφεται στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (18:15). Η συμμετοχή του Μιχάλη Σηφάκη θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί για τον τραυματισμό του στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...