Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση Δερμιτζάκη - Ζαγοράκη για τη μέτρια «εικόνα» του ΠΑΟΚ

Προβληματισμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα, αλλά κυρίως για την μέτρια «εικόνα» της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη. Μετά τον αγώνα, αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Δερμιτζάκης συναντήθηκε με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και συζήτησαν τα δεδομένα, αναζητώντας τρόπους για να βρει η ομάδα γρήγορα τον καλό της εαυτό.
Αυτή η συζήτηση θα συνεχιστεί και σήμερα, μια και το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ είναι αρκετά «βαρύ», αφού καλείται να αντιμετωπίσει την Ξάνθη (26/09 - εκτός έδρας), τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (30/09 - εντός έδρας) και τον Άρη (03/10-εντός έδρας).
Χθες, πάντως, αποφασίστηκε να δοθεί χρόνος ξεκούρασης σε ορισμένους εκ των «βασικών», ενώ τέθηκε και θέμα διαχείρισης του υλικού της ομάδας, αφού υπάρχουν παίκτες που αποκτήθηκαν π.χ. ο Ζουέλα, που ακόμη δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου!
Προβληματισμός υπάρχει και μεταξύ των παικτών, όπως φάνηκε και απ' τις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα.
Σήμερα ο Πάμπλο Κοντρέρας μιλώντας στον "Σπορ103" τόνισε, μεταξύ άλλων, πως:
«Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί πρέπει να είμαστε πάντα πρωταγωνιστές στο γήπεδό μας και δεν είμαστε, φυσικά, καθόλου ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Προσπαθούμε πάντα να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, χθες βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε στο τέλος. Η εικόνα μας δεν ήταν καθόλου καλή».
Ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του Λίνο που μίλησε για κακή προετοιμασία:
«Ο Λίνο έκανε ένα προσωπικό σχόλιο, αφορούσε στον εαυτό του και το γεγονός ότι δεν είχε κάνει προετοιμασία με την ομάδα. Δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία η κούραση. Αντιμετωπίσαμε έναν καλό αντίπαλο. Χάσαμε δύο βαθμούς και θα προσπαθήσουμε να τους καλύψουμε. Ο καθένας από μας θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...