Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Με Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια ο Αρης στο Ρόζενμποργκ

Στην αναμέτρηση με τη Ρόζενμποργκ επιστρέφει κάτω απ' τα δοκάρια ο Μιχάλης Σηφάκης μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα του Αρη με τον Πανιώνιο. Ο Κρητικός γκολκίπερ θα είναι στη διάθεση του Έκτορ Κούπερ για τον αγώνα της Πέμπτης με τους Νορβηγούς για το Europa League.

Άλλωστε, ήταν έτοιμος και απ' το Σάββατο, αλλά ο Κούπερ τον "προστάτευσε" για τον αγώνα με τους πρωτοπόρους του Νορβηγικού πρωταθλήματος. Στη διάθεση του Κούπερ είναι και ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, που επίσης, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και υπολογίζεται για την αριστερή πλευρά της επίθεσης, όπου υπάρχει και ο Τόνι Κάλβο.

Στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" δηλώνουν ικανοποίηση για τη νίκη, έστω και στο 93΄, επί του Εργοτέλη, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που εξελίσσεται σε... "δήμιο" της Κρητικής ομάδας, αφού με το χθεσινό του τέρμα έφθασε τα επτά απέναντι της, τα περισσότερα εκ των οποίων με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Πέτυχε το πρώτο με το Αιγάλεω, ακολούθησαν ακόμη πέντε με τον Αστέρα, και το Κυριακάτικο με τον Άρη.

Η προετοιμασία των "κίτρινων" θα ενταθεί αύριο και το πρωί της Τετάρτης θα αναχωρήσει για τη Νορβηγία. Να σημειωθεί ότι στο μακρινό Ρόζενμποργκ ο Άρης θα έχει τη συμπαράσταση και 50 φίλων του που ξεκίνησαν σήμερα απ' τη Θεσσαλονίκη για ένα ταξίδι με λεωφορείο, απόστασης 3.200 χιλιομέτρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...