Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Βαριά ήττα για την Εθνική μπάσκετ γυναικών


Δεν κατάφερε να γλιτώσει τον διασυρμό η Εθνική ομάδα μπάσκετ των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τσεχίας και ηττήθηκε με 54-93 από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αυστραλία.

Αν και το έργο της Εθνικής ήταν πολύ δύσκολο και αυτό ήταν γνωστό εκ των προτέρων, οι διεθνείςδεν κατάφεραν να πετύχουν τον βασικό στόχο που ήταν μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην πολύ ανώτερη Αυστραλία.

Οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης ούτε… δευτερόλεπτο για το ποιος ή μάλλον ποιες είναι τα απόλυτα αφεντικά του παρκέ.

Από την πρώτη κιόλας περίοδο η διαφορά έφθασε σε μεγάλο ύψος (2-21). Η Εθνική, όμως, δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να μπει στον αγώνα μειώνοντας σε 15-27 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η συνέχεια ήταν ουσιαστικά παράσταση για έναν ρόλο καθώς η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αυστραλία ήταν κλάσεις ανώτερη από την Εθνική μας.

Η δεύτερη περίοδος έκλεισε με την Εθνική να βρίσκεται πίσω με 32 πόντους (24-56) και πλέον το μοναδικό ενδιαφέρον του αγώνα ήταν αν η διαφορά θα ανοίξει σε δυσθεώρητα επίπεδα ή θα έκλεινε για μια αξιοπρεπή ήττα.

Τελικά έγινε το πρώτο καθώς ο αγώνας έληξε 54-93.

Ωστόσο, η Εθνική αφήνει πίσω της έναν αγώνα που ούτως ή άλλως είχε θεωρηθεί πολύ δύσκολος καιστρέφει το βλέμμα της στους εναπομείναντες δύο αγώνες της Β’ φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος επιδιώκοντας νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...