Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Η Κέρκυρα πήρε βαθμό στο Αλκαζάρ

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έκανε άλλο ένα σπουδαίο ματς στην εστία του και βοήθησε την Κέρκυρα να φύγει με ισοπαλία (1-1) από το Αλκαζάρ. Η Λάρισα προηγήθηκε στο 23' με πέναλτι του Μετίν. Η Κέρκυρα ισοφάρισε στο 31' με τον Φλαβίνιο.

Το φιλμ του αγώνα

2' Ο Μετίν σούταρε από καλή θέση με το αριστερό, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι της Κέρκυρας.
24’ ΓΚΟΛ (1-0). Ο Μαϊστόροβιτς απέκρουσε την μπάλα μέσα στην περιοχή με το χέρι και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λάρισας. Το εκτέλεσε ο Μετίν και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδπούχους.
30' ΓΚΟΛ (1-1). Ο Γκουστάβο εκτέλεσε φάουλ, ο Βιέρα απέκρουσε ασθενώς, η μπάλα κατέληξε στον Φλαβίνιο που με κοντινό πλασέ ισοφάρισε για την Κέρκυρα.
66' Φοβερό σουτ του Κανόμπιο έξω από την περιοχή, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κωνσταντόπουλος.
71' Ο Αμπουχατζίρα βγήκε μόνος του με τον Κωνσταντόπουλο αλλά προτίμησε να πασάρει αντί να σουτάρει και οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ, με αποτέλεσμα να χαθεί μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα.
89' Σε εκτέλεση φάουλ του Γκέρεμι, ο Κολοβέτσιος έπιασε κεφαλιά από καλή θέση μόλις άουτ.
92' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα, αλλά ο Βιέρα απέκρουσε κοντινό σουτ του Ιωάννου.

ΣΚΟΡΕΡ: 23’ πεν. Μετίν-31’ Φλαβίνιο
ΔΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νταμπίζας-Έπσταϊν, Μακρής

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Κολοβέτσιος, Βενετίδης, Ταλ (80’ Μακίνουα), Νταμπίζας, Γκέρεμι, Ρομέου, Μπλάζεκ (46’ Αμπουχατζίρα), Μετίν, Κανόμπιο (72’ Σίσιτς), Κουζέν.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Γκουστάβο, Κοντοδήμος, Μαΐστόροβιτς, Βενέτης, Μακρής (62’ Χαμπλ), Στολτίδης, Καλαντζής (54’ Ιωάννου), Φλαβίνιο (82’ Μακρυδημήτρης), Έπσταϊν, Τσίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...