Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάσκετ : Δεν κατεβαίνει στο κύπελλο ο Ηρακλής!


Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση βάσει της οποίας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, γεγονός που ματαίωσε τον μεθαυριανό (22/9) αγώνα με τον Ικαρο Καλλιθέας, αλλά κι έδωσε στην ομάδα της Αθήνας την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στην ανακοίνωση πουν εξέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρεται ξεκάθαρα στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, ως η αιτία για την οποία δεν μπορούσε να κατέβει στον αγώνα.

"Οπως σας είναι γνωστό με ευθύνη και πρωτοβουλία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, και παρά την πληρότητα του φακέλου μας, αναβλήθηκε η χορήγηση στην ομάδα μας πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ της Α1 κατηγορίας καλαθοσφαίρισης ανδρών για την Παρασκευή 24.09.2010. Η μη χορήγηση πιστοποιητικού μας στερεί την δυνατότητα καταθέσεως των συμβολαίων των καλαθοσφαιριστών μας στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να είναι νόμιμη η συμμετοχή τους στον αγώνα του Κυπέλλου της 22.09.2010.

Ως Κ.Α.Ε ΗΡΑΚΛΗΣ, θέλοντας από την πλευρά μας να διαφυλάξουμε και να διασφαλίσουμε το κύρος και τη νομιμότητα του σωματείου μας και για λόγους ανεξάρτητους από τη θέληση μας δηλώνουμε την αδυναμία συμμετοχής στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος", αναφέρει χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...