Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τελεσίγραφο Μπάγερν σε Ολλανδούς

Τελεσίγραφο έστειλε ο πρόεδρος της Μπάγερν Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας, απαιτώντας τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ, επειδή ο Άριεν Ρόμπεν αγωνίστηκε τραυματίας στο Μουντιάλ και πρόκειται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της Μπάγερν μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν τραυματίστηκε σε φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέχεια συμμετείχε σε τέσσερα ματς, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού. Όταν μετά τις διακοπές του επέστρεψε στο Μόναχο, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο μηρό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για πέντε μήνες.

Η διοίκηση της Μπάγερν κατηγόρησε την ολλανδική ομοσπονδία ότι χρησιμοποίησε τον Ρόμπεν χωρίς να είναι απολύτως υγιής, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του και απαιτεί ως αποζημίωση τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ.

«Περιμένουμε μιαν απάντηση από την ολλανδική ομοσπονδία και σε περίπτωση που δεν βρεθεί μια λύση που να μας ικανοποιεί, τότε θα προβούμε σε άλλες ενέργειες» δήλωσε ο Ρουμενίγκε στην εφημερίδα του Μονάχου «TZ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...