Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΕΚ: Αναμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής

Απολογήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια που έγιναν στο φιλικό με την Καλλιθέα στις 7 Αυγούστου και είχαν ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σε περίπτωση που η απόφαση είναι καταδικαστική και εκδοθεί μετά την ερχόμενη Τετάρτη, η ΑΕΚ κινδυνεύει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά την ακροαματική διαδικασία οι νομικοί εκπρόσωποι της «Ένωσης» τόνισαν, ότι το παιχνίδι δεν διεξήχθη υπό την αιγίδα της ΕΠΟ αλλά από τις δύο ομάδες, δεν υπήρχε τέταρτος διαιτητής και παρατηρητής, κάτι που σημαίνει ότι δεν συντάχθηκε έκθεση αγώνα. Παράλληλα επισήμαναν ότι η αστυνομική δύναμη δεν ήταν επαρκής και ότι γύρω στο 80ο λεπτό εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο ορισμένοι οπαδοί, οι οποίοι και επιτέθηκαν στον Μπάγεβιτς.

Με βάση τα παραπάνω η ΑΕΚ ζητάει να μην τιμωρηθεί και αναμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής. Εφόσον εκδοθεί μετά την ερχόμενη Τετάρτη και είναι καταδικαστική, τότε η «Ένωση» κινδυνεύει να αγωνιστεί εναντίον του Παναθηναϊκού στις 24 Οκτωβρίου για την 7η αγωνιστική, κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...