Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τεράστια νίκη ο Άρης, 1-0 την Ατλέτικο!

Τεράστια -από κάθε άποψη- νίκη πέτυχε ο Άρης, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα λιγκ, επικρατώντας με 1-0 στο Χαριλάου της πανίσχυρης Ατλέτικο Μαδρίτης (που πριν από τρεις βδομάδες κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ)!

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν το ματς με ενθουσιασμό και έφεραν ουκ ολίγες φορές την ισπανική άμυνα σε δύσκολη θέση, δημιουργώντας επικίνδυνες φάσεις, τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Η Ατλέτικο άργησε να προσαρμοστεί και γενικά αδυνατούσε να απειλήσει, μια και οι παίκτες της ελληνικής ομάδας ήτα άριστα διαβασμένοι και προσεκτικοί αμυντικά.

Ο Άρης ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και το άνοιγμα του σκορ από το καταπληκτικό γκολ του Χαβίτο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η φυσιολογική εξέλιξη, με βάση τη μορφή του αγώνα. Το γεγονός ότι στη συνέχεια οι Μαδριλένοι ήταν υποχρεωμένοι να ανοιχτούν, έδωσε χώρους στους "κίτρινους" που είχαν μεγάλες ευκαιρίες να "καθαρίσουν" μια ώρα αρχύτερα το ματς.

Το φιλμ του αγώνα

3': Ο Ρουίς κάνει την κεφαλιά-πάσα για τον Χαβίτο και ο Ισπανός σουτάρει διαγώνια μέσα από την περιοχή αλλά αστοχεί.
12': Μακρινό σουτ από τον Μίσελ, δεν βρίσκει στόχο.
25': Μετά από πάσα του Πρίττα και κόντρα, η μπάλα στρώνεται στον Ρουίς μέσα στην περιοχή της Ατλέτικο, αλλά ο επιθετικός του Αρη δεν μπορεί να κάνει την προβολή και η ευκαιρία χάνεται, καθώς ο Δε Χέα βγαίνει και μπλοκάρει προ του Χαβίτο.

55': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού στην περιοχή και παρέμβαση του Κόκε, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Καμάτσο, αλλά ο διαιτητής το κρίνει ακούσιο (σε κοντινή απόσταση από τον Κόκε) και καταλογίζει κόρνερ.

59' ΓΚΟΛ: Ο Ρουίς κάνει την κεφαλιά πάσα στον Χαβίτο, ο οποίος με ωραίο κοντρόλ επιχειρεί σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δε Χέα για το 1-0.

70' ΔΟΚΑΡΙ: Από λάθος του Δε Χέα, ο Κόκε σουτάρει έξω από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας της Ατλέτικο και στην επιστροφή της μπάλας ο Ρουίς σουτάρει πάνω στον Βαλέρα.
79': Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σιμάο και μια πρώτη κεφαλιά, ο Ντιέγκο Κόστα κάνει την προβολή από κοντά αλλά ο Σηφάκης αποκρούει σωτήρια.
79': Ο Φορλάν σεντράρει από δεξιά και αφύλακτος ο Ντιέγκο Κόστα μέσα από τη μικρή περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία του Σηφάκη.
82': Ο Μίσελ κάνει τη σέντρα προς τον Κόκε και αυτός κοντρολάρει και κάνει το σουτ, αλλά ο Δε Χέα διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΣΚΟΡΕΡ:
59΄ Χαβίτο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαρκ Κλάτενμπουργκ (Αγγλία)
ΔΟΚΑΡΙ: 70'  Κόκε
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 45' Πρίττας - 39' Μέριδα, 43' Ραούλ Γκαρσία, 47' Λόπεθ
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Φατί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός, Ρουίς, Κόκε.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Δε Χέα, Bαλέρα, Λόπεθ, Γκοδίν, Ντομίγκεθ, Καμάτσο, Τιάγκο, Σιμάο, Μέριδα, Ραούλ Γκαρσία (46' Ντιέγκο Κόστα), Φορλάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...