Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σε αναμονή της απόφασης για το ματς με ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Μετά από δύο ημέρες παραμονής στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός επέστρεψαν στη βάση τους. Το απόγευμα της Πέμπτης συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της κυριακάτικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, χωρίς να γνωρίζουν όμως μετά βεβαιότητας εάν θα αγωνιστούν στην Τούμπα ή στο Καραϊσκάκη.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συμφωνούν να μην αλλάξει η σειρά των αγωνιστικών και να διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαΐου στην Τούμπα η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Συζητείται πάντως να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής και από τις 21:15 να μετατεθεί στις 19:00.

Οι ποδοσφαιριστές του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης 6 Μαΐου στην Αθήνα και το απόγευμα (16:30) συνέχισαν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη χωρίς απρόοπτα.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι γνωστοί τραυματίες Ντιόγκο, Ζαϊρί και Στολτίδης. Ο Βραζιλιάνος έκανε ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ο «Ιέρο» ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Ζαϊρί είχε εξασφαλίσει άδεια εξαιτίας προσωπικού του προβλήματος.
Πρόστιμο 12.000 ευρώ
Στο μεταξύ, μετά από απόφαση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.
Εστουδιάντες για Γκαλέτι;
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι βρίσκεται σε στάδιο θεραπείας για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του και στον Ολυμπιακό δεν γνωρίζουν αν μπορούν να τον υπολογίζουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παρότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Αργεντινός καταφέρει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, δημοσιεύματα στην πατρίδα του αναφέρουν πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Εστουδιάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...