Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Έκλεισε τις δυο πρώτες μετεγγραφές η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκλεισε τις δυο πρώτες καλοκαιρινές μετεγγραφές της. Ο Ανέστης Αργυρίου (αριστερά στη ΦΩΤΟ) και ο Σπύρος Ματεντζίδης, αμφότεροι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα συνεχίσουν από τη νέα σεζόν την καριέρα τους στην “Ένωση”. Ο Πανθρακικός επιβεβαίωσε τη συμφωνία, η ΑΕΚ δεν το διέψευσε: “Δεν επιβεβαιώνουμε τίποτα αυτή τη στιγμή” ειπώθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.
Η συμφωνία επισημοποιήθηκε σήμερα σε επίσκεψη του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού, Φώτη Σαββάκη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ θα καταβάλλει και για τους δυο ποδοσφαιριστές 400.000 ευρώ σε δόσεις.


Ο Ανέστης Αργυρίου γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1988, έχει ύψος 1,82μ και αγωνίζεται στα δυο άκρα της άμυνας, περισσότερο στο δεξί. Στον Πανθρακικό πήγε το καλοκαίρι του 2008 από τον Αετό Σκύδρας. Την πρώτη χρονιά έπαιξε σε 13 ματς πρωταθλήματος και τη δεύτερη σε 25. Τον τελευταίο χρόνο είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελπίδων. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στις 3 Μαρτίου στο Ντόνκαστερ, στο ματς των Ελπίδων Αγγλίας – Ελλάδας (1-2). Προκάλεσε μάλιστα τότε το ενδιαφέρον της Μπλάκμπερν και πήγε στην Αγγλία για να δοκιμαστεί.


Ο Σπύρος Ματεντζίδης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου 1990, έχει ύψος, 1.84μ και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και έπαιξε σε 13 ματς στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Άρεσε στον Μπάγεβιτς, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε και περιόρισε τη δράση του Μπλάνκο στο μεταξύ τους ματς στην Κομοτηνή πριν από τρεις μήνες. Από τότε άνθρωποι της ΑΕΚ τον είδαν και σε άλλα παιχνίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...