Σάββατο 15 Μαΐου 2010

«Το Μαρούσι ξέρει τι θέλει» προειδοποίησε ο κλινήρης Γιαννάκης


Χωρίς τον Παναγιώτη Γιαννάκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού το Σάββατο, καθώς ο «δράκος» ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ανέβασε πυρετό και αναγκάστηκε να παραμείνει κλινήρης, με τον άμεσο συνεργάτη του Μάνο Μανουσέλη να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του.
Το πιο πιθανό είναι να δώσει κανονικά το παρών στο ΣΕΦ την Κυριακή (17:00, ΣΚΑΪ), οπότε και διεξάγεται το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης με το Μαρούσι.
Στα αγωνιστικά, από το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσει ο Τζος Τσίλντρες, ωστόσο κανονικά θα αγωνιστεί ο Γιάννης Μπουρούσης.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Παναγιώτης Γιαννάκης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ παραδέχθηκε ότι οι αγώνες με το Μαρούσι δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς που έγιναν στην κανονικά διάρκεια του πρωταθλήματος.
«Με την πορεία του τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Μαρούσι απέδειξε ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα που σε κάθε παιχνίδι ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Πάμε σε μια σειρά αγώνων που δεν θα έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και σίγουρα θέλουμε να έχουμε πολλαπλά οφέλη από αυτά τα παιχνίδια και δεν εννοώ μόνο την πρόκριση στον τελικό», τόνισε ο «δράκος» και κατέληξε:
«Για αυτούς αποτελεί μεγάλο κίνητρο να κερδίσουν την ομάδα που έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας κι έφτασε ως τον τελικό της Ευρωλίγκας».
Ο πρώην παίκτης της ομάδας των βορείων προαστίων, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ανέφερε: «Το Μαρούσι έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και ξέρουμε ότι τα παιχνίδια μας σ’ αυτή τη φάση μόνο εύκολα δεν θα είναι. Το φάιναλ φορ ανήκει στην ιστορία, κερδίσαμε, χάσαμε αλλά κυρίως μάθαμε από αυτά τα παιχνίδια και οφείλουμε να τα έχουμε όλα στο μυαλό μας.
»Η προσοχή μας θα πρέπει τώρα να είναι μόνο στο Μαρούσι γιατί διαφορετικά θα κινδυνέψουμε να μπούμε σε περιπέτειες». Ο διεθνής σέντερ κατέληξε: «Στο πάθος, την απουσία άγχους και τον ενθουσιασμό που θα έχουν οι αντίπαλοι μας, θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε συγκέντρωση, σοβαρότητα και σωστή αξιολόγηση των δεδομένων του κάθε αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...