Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Εργοτέλης - Αρης 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Αρης στο Παγκρήτιο και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τα playoff. Πιο καθαρές φάσεις οι Θεσσαλονικείς, εννιά κίτρινες στον αγώνα.

Πολύ καλύτερα μπήκε στο ματς ο Αρης και μετά το ακυρωθέν γκολ του Τόχα στο 4' απείλησε στο 9' με τον Χαβίτο, ο οποίος νικήθηκε από τον Δασκαλάκη.

Ο Εργοτέλης δέκα λεπτά αργότερα έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς με τον Βερπακόφσκις, ο οποίος ήταν ακατάδεκτος στο δώρο που του προσέφερε ο Κουλουχέρης.

Ο Ελληνας στόπερ έκανε τραγικό κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Λετονό να σκοράρει, όμως ο Σηφάκης με τρομερά reflex έδιωξε σε κόρνερ. Πολύ καλό ήταν ο Τόχα, ο οποίος σε ρόλο εσωτερικού χαφ έκανε παιχνίδι playmaker με κοντινές και μακρινές μεταβιβάσεις. Στο 39' ο Πορτίγια θα μπορούσε να γίνει ήρωας, όμως εξ επαφής έστειλε τη μπάλα απίστευτα ψηλά

Στην επανάληψη, ο Χαβίτο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία και πήρε το τίτλο του αδύναμου κρίκου στο 63' όταν μετά από σερβίρισμα του Τόχα έστειλε τη μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Δασκαλάκη. Οσο το ματς κυλούσε, ο Εργοτέλης ανέβαινε, όμως εκτός από τη φάση με τον Βερπακόφσκις στο πρώτο μέρος δεν έκανε ποτέ τη μεγάλη φάση, ενώ από πλευράς Αρη, ο Μιχαλήτσος που βρέθηκε στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Κούπερ, έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 91'.

Oι συνθέσεις:
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (67' Μπέτο), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (90'+1 Ορφανός), Βερπακόβσκις (67' Λεάλ)
Αρης (Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Κουλουχέρης, Τόχα, Νέτο, Φατί, Μίτσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Τσέζαρεκ, Πορτίγια (90'+1 Τσεζνάουσκις)
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...