Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

«Δεν θέλω… δίκιο, θέλω άμυνα»!

Προβληματίζεται για την έλλειψη στόπερ ο Ισπανός

Δεν το είπε, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να έχει βγει από τα χείλη του Μανόλο Χιμένεθ.
Ενώ, λοιπόν, η διοίκηση παραδέχεται το… δίκιο του Ανδαλουσιανού να ζητά ενίσχυση στην άμυνα (κλείνοντας τη μεταγραφή του Κάσιο), εκείνος συνεχίζει να προβληματίζεται για το πώς θα συμπληρώσει αξιοπρεπή μετόπισθεν στο παιχνίδι με την Ξάνθη.
Κι αυτό διότι στην απουσία του Δέλλα (η θλάση του οποίου, κατά πάσα πιθανότητα, θα του στερήσει τη συμμετοχή και από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό), θα πρέπει να προστεθούν κι εκείνες των Μανωλά, Γεωργέα και Καράμπελα. Οι δύο πρώτοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση της Τρίτης, ενώ ο αριστερός μπακ έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία στο ματς με τους ακρίτες.
Κάπως έτσι, ο (τρίτος στην… ιεραρχία των στόπερ) Νασούτι θα αποτελέσει τον μοναδικό αμυντικό της τετράδας, ο οποίος δεν θα χαρακτηρίζεται «κατά συνθήκην» επιλογή. Τέτοιες -σύμφωνα με την πιο λογική εκτίμηση- θα χριστούν οι Γιάχιτς (ως παρτενέρ του Αργεντινού), Αργυρίου (που επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και προορίζεται για δεξιά) και Λαγός (αριστερά).
Για τις πιο… μπροστά θέσεις, πάντως, τα πράγματα φαίνονται πιο αισιόδοξα. Η επιστροφή του Καφέ σε κανονικό πρόγραμμα (κάτι που είχε ήδη γίνει με τον Γκέντσογλου) θα τον φέρει πιθανότατα στην αποστολή. Tο ίδιο, δε, πιθανότατα θα συμβεί και με τον Μίτσελ -που εξακολουθεί να δείχνει θετικά στοιχεία (ειδικά στον τομέα της τεχνικής) και ενδεχομένως να κάνει ντεμπούτο στα Πηγάδια.
Εκεί όπου σίγουρα δεν θα βρεθούν ο (απών ακόμα) Μπερνς, αλλά και ο τιμωρημένος Ίσμαελ Μπλάνκο -με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης και να αφήνει έτσι ανοιχτό «παράθυρο» στην ενδεκάδα για κάποιον εκ των Λεονάρντο, Έντερ.
Όπως και να ‘χει, περισσότερες εκτιμήσεις θα μπορούν να γίνουν στις προπονήσεις μετά από εκείνη της Τετάρτης -η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...