Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Στην Ανόρθωση ο Περόνε

Anorthosis 3 - Inter Milan 3Image by Jorge-11 via FlickrΣτην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εμάνουελ Περόνε.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο και εν συνεχεία υπέγραψε στον κυπριακό σύλλογο.

«Για μένα η θητεία μου στον Ατρόμητο ήταν από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου και φεύγω ελπίζοντας ότι η πόρτα του συλλόγου θα είναι ανοικτή για να γυρίσω. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό, τη διοίκηση και όλους όσους συνεργάστηκα προπονητές και συμπαίκτες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από τη μια στιγμή στην άλλη πρέπει να αποφασίσεις και να κοιτάξεις τι είναι καλύτερο για την καριέρα σου. Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο Περιστέρι, ένιωθα πραγματικά ότι ήμουν σε μια οικογένεια, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους κι εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Περιστερίου.

Από τον Ατρόμητο ο Περόνε αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2008. Μέσα σε τρία χρόνια πρόλαβε να γίνει ένα από τα πλέον βασικά στελέχη του συλλόγου, πετυχαίνοντας 23 γκολ σε Σούπερ Λίγκα και Β' Εθνική στις 65 του συμμετοχές.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...