Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

VIDEOS: Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 2-0

Μια από τις πιο εύκολες νίκες του φετινή σεζόν πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας του Εργοτέλη με 2-0. Παρόλα αυτά οι πράσινοι δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, μένοντας για ακόμα μια φορά σε πολύ ρηχά νερά.
Χαρακτηριστικό της αναιμικής εμφάνισης των γηπεδούχων είναι πως και τα δυο γκολ τους γκολ προήλθαν από στημένες φάσεις -και πιο συγκεκριμένα από εκτελέσεις κόρνερ-, ενώ φάση από οργανωμένο παιχνίδι δεν έβγαλαν ούτε μια φορά στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.


Καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη του ματς ήταν το γρήγορο γκολ του Ζιλμπέρτο Σίλβα, με το οποίο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις επτά λεπτά μετά το εναρκτήριο λάκτισμα. Ο Βραζιλιάνος χαφ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να στείλει με κεφαλιά ψαράκι τη μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, στην οποία την πρώτη κεφαλιά είχε πάρει ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Σε μια παρόμοια φάση στο 39' ο Καντέ κέρδισε στον αέρα την άμυνα του Εργοτέλη στο πρώτο δοκάρι, μόνο που αυτός αντί να γυρίσει τη μπάλα στην περιοχή, την έστειλε απευθείας στο βάθος της εστίας για το 2-0.
Η εξέλιξη του παιχνιδιού σαφέστατα αδικούσε τους Κρητικούς, οι οποίοι τουλάχιστον έδειξαν περισσότερη διάθεση από τους αντιπάλους τους για να βγάλουν κάποια θετικά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.
Έχοντας κατά διαστήματα την κατοχή, προσπάθησαν να πιέσουν το τριφύλλι, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση, πλην μιας στο 43ο λεπτό, όταν μετά από λάθος του Καντέ ο Μπούντιμιρ βγήκε απέναντι από τον Τζόρβα, χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει.
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Ιωαννίδης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (81' Σιμάο), Νίνης (71' Καραγκούνης), Γκοβού (71' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ
Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο (80' Καρέλης), Τζούνιορ, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (61' Φραγκουλάκης), Μπέτο (61' Κυριακίδης), Γιαλούσης, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...