Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τζιμπούρ: «Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό»

Παίκτης του Ολυμπιακού για τους επόμενους 6 μήνες θα είναι ο Ραφίκ Τζιμπούρ! Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξέπληξε τους πάντες με αυτή την κίνηση, αφού κανείς δεν την περίμενε.

Ο γαλλοαλγερινός άσος που έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο για τους επόμενους έξι μήνες, με οψιόν δύο ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης είχε πρόταση και από ομάδα της Γερμανίας, ωστόσο, προτίμησε να παραμείνει στην Ελλάδα και πριν τον Ολυμπιακό συζήτησε και με άλλες ομάδες. Η πρόταση των ερυθρόλευκων, όμως, ήταν η καλύτερη και γι` αυτό δεν το πολυσκέφτηκε να πει το "ναι".

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν αυτός που έδωσε το τελικό "OΚ" για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αφού πρώτα συνομίλησε μαζί του για πάνω από μία ώρα.

Ο παίκτης που διάλεξε τη φανέλα με το Νο 10 έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού: "Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία μου στην ομάδα. Του χρόνου θέλω να ευχαριστηθώ αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη."

Όσο για τον πλουραλισμό στην επίθεση του Ολυμπιακού και τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει πλέον απάντησε: "Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία μου στην ομάδα. Του χρόνου θέλω να ευχαριστηθώ αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...