Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Πανσερραϊκός-Ατρομήτος 0-1

2008–09 Beta EthnikiImage via WikipediaΜε το διπλό απέδρασε από τις Σέρρες ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν του Πανσερραϊκού με 1-0 και ξέφυγαν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Τη λύση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη έδωσε ο Αναστασάκος στο 81ο λεπτό. Ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε το σερί του στο σκοράρισμα των τελευταίων αγωνιστικών, όταν πήρε πολύ έξυπνα θέση μέσα στην περιοχή και παρά την πίεση που δέχθηκε, κατάφερε να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πολύ όμορφη σέντρα του Σφακιανάκη.
Το γκολ δικαίωσε τις προσπάθειες των παικτών του Ατρομήτου, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λέπτου, όμως δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους προς την εστία των γηπεδούχων.
Ο Πανσερραϊκός, αν και καιγόταν για βαθμούς, ήταν καλός μόνο στο πρώτο δεκάλεπτου του πρώτου ημιχρόνου και σε αυτό της επανάληψης. Όμως όταν ο Ατρόμητος έβρισκε τα πατήματά του, γρήγορα κατάφερνε να κάνει και το παιχνίδι του.
Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος μπορεί να φιλοδοξεί ακόμα και σε είσοδό του στην πεντάδα, μόνο που όλα δείχνουν, ότι πρώτος στόχος του συλλόγου είναι να σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία και στη συνέχεια να ψάξει για το κάτι παραπάνω μέσω του Κυπέλλου.
Στον αντίποδα, οι Σερραίοι βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και πλέον η παραμονή τους στην κατηγορία θα κριθεί εν πολλοίς από τα αποτελέσματα που θα φέρουν τις προσεχείς 2-3 αγωνιστικές.
Οι συνθέσεις:
Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, ’λβαρες, ’μο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου (83' Παντελιάδης), Σίντιτς (80' Κις), Σουμπίνιο (55' Λεοζίνιο), Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβενέ, Πάρκερ
Ατρόμητος (Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (57' Μπρίτο), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόβσκι, Τάτος (69' Σαρμιέντο), Ολιβέιρα, Δάρλας (79' Σαμπού)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...