Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Λάρισα - Πανσερραϊκός 2-1

Niki-aelImage via WikipediaΑν και έκανε τα εύκολα δύσκολα, η Λάρισα επικράτησε 2-1 του Πανσερραϊκού σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή. Πρωταγωνιστής ο Μετίν, που πέτυχε δύο γκολ.
Αν και η Λάρισα είχε σαφώς πιο επιθετικές βλέψεις στο πρώτο μέρος το παιχνίδι είχε μετρημένες φάσεις και απίστευτα κακό ρυθμό καθώς υπήρχαν πολλές διακοπές για φάουλ. Μόλις στο 5' ο Μετίν εκτέλεσε εξαιρετικά φάουλ και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ράντμαν. Χρειάστηκε να περάσουν 35 λεπτά για να έρθει η επόμενη αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση με το σουτ του Ρομέου που πέρασε ψηλά άουτ, ενώ σε αυτό το διάστημα ο Πανσερραϊκός πίεσε ψηλά και δεν επέτρεψε στους Βυσσινί να κάνουν το παιχνίδι τους. Στο 44' το σκορ άνοιξε. Ο Ρομέου ελευθέρωσε εξαιρετικά για τον Μπλάζεκ στα δεξιά, ο Τσέχος έκανε ωραία κίνηση και σέρβιρε στο ύψος της μικρής περιοχής στον Μετίν, που έγραψε το 1-0.
Στην επανάληψη η εικόνα του ματς άλλαξε απίστευτα. Μετά από ένα ανιαρό πρώτο μέρος, είδαμε ένα ματς με ακόμα δύο γκολ και συνολικά δέκα κλασικές ευκαιρίες! Η Λάρισα πήρε προβάδισμα νίκης στο 53' σε μία φάση παρόμοια με αυτή του πρώτου γκολ. Ο Κουζέν έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μετίν με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0. Η ΑΕΛ θα μπορούσε να φτάσει και σε τρίτο γκολ πάλι με τον Μετίν (64'), με τον Κουζέν (73') και τον Τσιμπάμπα (77'), ενώ ο Πανσερραϊκός δημιούργησε ουσιαστικά την πρώτη φάση του στο 67΄, με το πλασέ του Μπέλιτς να περνάει ελάχιστα άουτ, και τελικά μείωσε στο 78' με δυνατό σουτ του Λεοζίνιο.
Το τελευταίο τέταρτο το ματς έγινε θρίλερ, με τους Σερραίους να ανοίγονται, ψάχνοντας την ισοφάριση, και τη Λάρισα να βρίσκει ανοιχτούς διαδρόμους, αλλά να μην μπορεί να κλειδώσει τη νίκη σε αντεπίθεση με τον Τσιμπάμπα να χάνει ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 85'. Στο 89' ο Μπλάζεκ είδε κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Γεωργιάδη και αμέσως μετά αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, αλλά έστω και με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι κράτησαν τη νίκη και αναπτέρωσαν τις ελπίδες τους για παραμονή στην Superleague.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...