Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Πρώτη προπόνηση για Τζιμπούρ, που έμεινε εκτός αποστολής

Την πρώτη του προπόνηση έκανε με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος όμως έμεινε εκτός αποστολής για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (17:15). Αντίθετα, επιστρέφει ο Φουστέρ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
 

Εκτός του Φουστέρ, που θα πάει κανονικά θέση στη βασική ενδεκάδα, έτοιμος είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που πάντως δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Πάρντο, στην άμυνα θα παίξουν οι Τοροσίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλος, στη μεσαία γραμμή οι Μοντεστό, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μιραλάς, Ζαϊρί και επιθετικός θα είναι ο Πάντελιτς.
 
Θέση διεκδικεί και ο Ριέρα αντί του Ζαϊρί. Εκτός αποστολής έμειναν οι  Μέγερι, Γκαλίτσιος, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ντουντού, Ν. Παπαδόπουλος και Ουρτάδο. Αναλυτικά, οι 18 του Βαλβέρδε:  Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Φουστέρ Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Χολέμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...