Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μανώλης Αντωνακάκης, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επεισόδια που συνέβησαν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Εμμανουήλ Αντωνακάκης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "διότι στον Βόλο (Πανθεσσαλικό Στάδιο), στις 15-1-2011 και περί ώρα 17:30 και μετά, φίλαθλοί της δημιούργησαν στον εν γένει χώρο του γηπέδου "Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου", ευρείας κλίμακας επεισόδια, για την καταστολή των οποίων αναγκάστηκε η Αστυνομική Αρχή να πάρει επιχειρησιακά μέτρα πέραν των ήδη ληφθέντων και ανακοινωθέντων στις ΠΑΕ κατά τις συσκέψεις ασφαλείας συνήθων αστυνομικών μέτρων και από τα οποία επεισόδια προκλήθηκε ένας τουλάχιστον σοβαρός τραυματισμός και προξενήθηκαν εκτεταμένες φθορές σε ξένη περιουσία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι υπότροπη και αν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν την προσεχή Πέμπτη, αλλά είναι πιθανό να οριστεί σε νέα ημερομηνία λόγω της απεργίας των δικηγόρων.
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...