Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Όλα στα μηδέν έμειναν στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Aris reImage via WikipediaΌλα στα μηδέν έμειναν στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Αρης και ΠΑΟΚ μοιράστηκαν βαθμούς και -αρνητικές- εντυπώσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ένα παιχνίδι με κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις.

Το παιχνίδι πρέπει να ήταν ένα από τα χειρότερα μεταξύ των δυο θανάσιμων αντιπάλων της συμπρωτεύουσας και σίγουρα δεν θα περάσει πολύς χρόνος προτού ξεχαστεί τελείως. Το πρώτο ημίχρονο απλώς δεν βλεπόταν, ενώ στην επανάληψη ανέβηκαν οι γηπεδούχοι για να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις, όμως το τελικό 0-0 κρίνεται απολύτως δίκαιο.

Χαρακτηριστικό του άσχημου θεάματος που προσέφεραν είναι το γεγονός πως μετά από 25 λεπτά αγώνα ο Αρης είχε προλάβει να κάνει 16 λάθη και ο ΠΑΟΚ 15, ενώ συνολικά στη διάρκεια του παιχνιδιού ο «δικέφαλος» δεν έχει να θυμάται ούτε μια μεγάλη ευκαιρία.

Ο Αρης είχε δυο, από την πλευρά του, όχι όμως από αυτές που θεωρούνται από τις άχαστες.
Στην πρώτη στο 34' ο Μίσελ βρήκε τον Χαβίτο και ο τελευταίος πάσαρε για τον Κόκε, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έπιασε το σουτ, αλλά ο Κοντρέρας από κοντά πρόλαβε να γλιτώσει την εστία της ομάδας του.

Η δεύτερη μεγάλη στιγμή για τους παίκτες του Γιάννης Μιχαλήτσιου ήρθε στο ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό, όταν ο Χαβίτο έπιασε το σουτ, όμως ο Τσιρίλο με κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ.

Εν τω μεταξύ, το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη έκανε και ο Νέρι Καστίγιο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Οι συνθέσεις:
Αρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Κόκε, Τσέζαρεκ (63' Καστίγιο), Πορτίγια (79' Μενδρινός), Χαβίτο
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85' Φιλομένο), Ίβιτς (69' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (78' Αθανασιάδης)
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...