Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πάντελιτς: «Εμείς και ο Ερυθρός Αστέρας»

Ο στράικερ του Θρύλου Μάρκο Πάντελιτς με νέες του δηλώσεις στον σερβικό Τύπο τόνισε ότι εφόσον ο Ολυμπιακός παραμείνει συγκεντρωμένος θα αναδειχθεί πρωταθλητής, κάτι, που επιθυμεί να συμβεί και τον Ερυθρό Αστέρα

Σοβαρότητα και ψυχραιμία  συνιστά ο Μάρκο Πάντελιτς, ώστε ο Ολυμπιακός να αναδειχθεί στο τέλος πρωταθλητής. Ο Σέρβος στράικερ του Θρύλου, ο οποίος με τα καθοριστικά του τέρματα έχει διατηρήσει ακλόνητη τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό με νέες του δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του επεσήμανε ότι εφόσον ο Ολυμπιακός παραμείνει συγκεντρωμένος θα σηκώσει την Κούπα του πρωταθλητή.

Παράλληλα τόνισε ότι είναι πιο εύκολο ο Ερυθρός Αστέρας να καλύψει τη διαφορά από την Παρτιζάν παρά ο Παναθηναίκ΄ςο αυτή που τον χωρίζει τώρα από τους Πειραιώτες

«Οι οπαδοί μας αισθάνονται σίγουροι για τον τίτλο, πιστεύουν πως με τη διαφορά των πέντε βαθμών έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε το ίδιο σοβαροί. Θα είναι… εφιάλτης αν δεν φέρουμε τον τίτλο πίσω στον Πειραιά. Ρεαλιστικά, είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο, αλλά πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση μας ως το τέλος» τόνισε ο πρωταγωνιστής στο ματς με τις Σέρρες.

Πέντε βαθμούς είναι και η διαφορά της Παρτίζαν από τον Αστέρα, με τον Μάρκο Πάντελιτς να είναι αισιόδοξος για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.  «Στη Σερβία οι διακυμάνσεις είναι περισσότερες, πιστεύω πως είναι πιο εύκολο ο Αστέρας να ξεπεράσει την Παρτίζαν, παρά ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό. Εύχομαι στο τέλος της σεζόν τα δυο αδελφά σωματεία να τα έχουν καταφέρει» κατέληξε.

Όσο για την παρουσία του Ρόμπερτ Προσινέτσκι στον πάγκο του Αστέρα, αλλά και την ατμόσφαιρα της Ελλάδας πρόσθεσε: «Αν τον στηρίξει ο κόσμος θα πάει πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή. Είναι σημαντικό να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, το αισθάνομαι πολύ καλά στην Ελλάδα και το γήπεδό μας».

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...