Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τα εισιτήρια για το Άρης - Μάντσεστερ Σίτυ

The UEFA Europa League logo.Image via WikipediaH ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το απόγευμα της Δευτέρας τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτυ στις 15 Φεβρουαρίου στο Κλ. Βικελίδης στο πλαίσιο των 32 του Europa League.

Μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου θα έχουν αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης (όσοι έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους από την 1η Ιανουαρίου) και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Όσοι είναι μέλη της Λέσχης (οικονομικά τακτοποιημένα) και ταυτόχρονα κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας δικαιούνται να προμηθευτούν ως 2 εισιτήρια. Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας θα ήταν καλό τα μέλη της Λέσχης, που έχουν ανανεώσει την συνδρομή τους να τσεκάρουν από πριν στην κάρτα τους ότι έχει περαστεί η συνδρομή και για την φετινή χρονιά.

Από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου όσα εισιτήρια έχουν απομείνει, θα τεθούν σε ελεύθερη κυκλοφορία για όλο τον κόσμο του ΑΡΗ. Λόγω της παρουσίας και φίλων της ομάδας της Μάντσεστερ (1000 φίλαθλοι στην θύρα 4) θα ήταν επίσης καλό οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:
ΘΥΡΕΣ 1-3: 20 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 2-6: 35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 9: 45 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7: 60 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7 (ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ): 80 ΕΥΡΩ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά 9:00 με 21:00 και το Σάββατο 9:00 με 15:00.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...