Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Video: Ana Cañabate, η χυμώδης απομίμηση της Sara Carbonero

La periodista española Sara CarboneroImage via Wikipedia
Μια γυμνή φωτογράφηση ήταν αρκετή για να μετατρέψει την Ισπανίδα δημοσιογράφο (;) Ana Cañabate σε αντίπαλο δέος για την Sara Carbonero, η οποία πλέον απέκτησε αντίπαλο για τον τίτλο της «βασίλισσας» του αθλητικού ρεπορτάζ στην Ιβηρική χερσόνησο.
Η χυμώδης μελαχρινή Ana μπορεί να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση (ακόμα…), αλλά φρόντισε να δείξει τα κάλλη της στο αποκαλυπτικό περιοδικό «Interviu», όπου πόζαρε ως οπαδός της Hercules Alicante, που είναι η ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της.
Εδώ και ένα χρόνο, άλλωστε, η επίδοξη «Sara Carbonero των φτωχών» σταμάτησε να εργάζεται ως σερβιτόρα σε καφέ – μπαρ και καλύπτει το ρεπορτάζ της Hercules για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Nostresport» που εκδίδεται στη Valencia. Αν κρίνουμε πάντως από το γεγονός ότι η ομάδα του Alicante υποβιβάστηκε και από τα πολλά νυχτοπερπατήματα» των ποδοσφαιριστών ολόκληρη την σεζόν, ίσως η επιρροή της Ana Cañabate δεν ήταν τόσο ευεργετική…
Η ίδια, όμως, ισχυρίζεται ότι αντιστέκεται παρότι «πολλοί παίκτες μου έχουν δώσει το νούμερο του τηλεφώνου τους και ψάχνουν τρόπους για να βρουν το δικό μου». Φαίνεται, εξάλλου, ότι είναι κορίτσι ηθικών αρχών και από σπίτι.
Παράλληλα, δηλώνει ότι οι έρωτες της ζωής της είναι η Hercules και το καράτε, όπου διαθέτει μαύρη ζώνη. Παράλληλα, ασχολείται με τον κόσμο της μόδας, τόσο ως σχεδιάστρια όσο και ως παρουσιάστρια επιδείξεων. Σε μια τέτοια εκδήλωση, το περασμένο φθινόπωρο, ο συμπαρουσιαστής της τόλμησε να πει ότι «σύντομα η Ana θα ξεπεράσει την Sara Carbonero», καλώντας την να κάνει πασαρέλα, όπως και έγινε!
Δείτε το υποτιτλισμένο βίντεο από την επίδειξη μόδας στην οποία συμμετείχε τον περασμένο Σεπτέμβριο:

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...