Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Λαζάρ: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ που είναι σύλλογος με δύναμη και φήμη»

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά του, τον Κοστίν Λαζάρ, παρουσίασε επίσημα σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος Ρουμάνος μέσος, ο οποίος θα ανήκει στον "Δικέφαλο" για την επόμενη τριετία, αφού χαιρέτησε τους εκπροσώπους του Τύπου στα ελληνικά, είπε:

"Αποφάσισα να φύγω από τη Ρουμανία, γιατί έπαιξα πολλά χρόνια εκεί και ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο εξωτερικό, σε σύλλογο με δύναμη και φήμη. Γι' αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ, που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά."

Συνέχισε λέγοντας: "Μίλησα και με τον προπονητή. Μου είπαν ότι με ήθελαν και απάντησα ότι θα το έκανα με ευχαρίστηση. Για το αν θα μπορώ να παίξω στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Βαλερένγκα θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Μπόλονι."

Ξεκαθάρισε ότι αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. "Αυτή είναι η φυσική μου θέση. Δέκα χρόνια αυτή τη θέση παίζω σε πολλά συστήματα", ενώ σε ερώτηση για τον αν είχε προτάσεις για συνεργασία από άλλες ομάδες, απάντησε: "Είχα προτάσεις από το εξωτερικό, όπως την Κούμπαν, αλλά και από τη Ρουμανία. Καλύτερη απ' όλες ήταν αυτή του ΠΑΟΚ."

Κατέθεσε γνώση για τους "θερμούς", όπως τους χαρακτήρισε, οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ αποκάλυψε ότι ζήτησε και πήρε τα… φώτα του Μάρκος Αντόνιο, συμπαίκτη του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και άλλοτε ποδοσφαιριστή των "ασπρόμαυρων", για τη μεταγραφή του.

"Μίλησα μαζί του, μου είπε τα καλύτερα. "Μην το σκέφτεσαι καν, πήγαινε", ήταν τα λόγια του. Είναι υπόδειγμα αθλητή, γι' αυτό και όταν έφυγα από την ομάδα του παρέδωσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού", ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...