Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΟΦΗ μεγάλωσε το... δράμα της Δόξας με το 0-1

Τελικά το γκολ του Ουκάρ ήταν αρκετό για να πάρει ο ΟΦΗ τη νίκη επί της Δόξας Δράμας με 1-0 στο Καυτανζόλειο στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ένας αγώνας που εκτός από το γκολ δεν έκρυβε ιδιαίτερα... δυνατές συγκινήσεις. Με αυτά όμως, ο ΟΦΗ πήρε την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα, η οποία τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και ένα ακόμη ματς λιγότερο. Από την άλλη η Δόξα παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 1 βαθμό σε πέντε αγώνες.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Ουκάρ, καθώς δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την Δόξα Δράμας, η οποία προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια κάπου τα χάλαγε.

Στο 13', ο Τζόρντι Λόπεθ δοκίμασε ένα σουτ για τον ΟΦΗ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η απάντηση της Δόξας ήρθε στο 17', όταν ο Ρούτσης έκανε μια ωραία κεφαλιά, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Κάρολ.

Δεκατρία λεπτά αργότερα (30') η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο άδειο Καυτανζόγλειο. Ο Σέρεμετ, δεν έδιωξε καλά την μπάλα, ο Μάντζιος την έκλεψε και σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Ουκάρ, ο οποίος την έστειλε στην άδεια εστία και έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Βάντερσον στον αγώνα, η Δόξα Δράμας πίεσε τα καρέ του ΟΦΗ για να φτάσει στην ισοφάριση, είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά και πάλι στην τελική προσπάθεια έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά. Από την άλλη ο ΟΦΗ δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα και να πάρει αυτή τη σπουδαία νίκη.

Κίτρινες: Λεάντρο (48', Δόξα Δράμας), Ρούτσης (60', Δόξα Δράμας), Αραβίδης (87', Δόξα Δράμας)-Μάντζιος (38', ΟΦΗ), Κάρολ (57', ΟΦΗ)

Κόκκινη:
Τζ. Λόπεθ (92', ΟΦΗ)

Δόξα Δράμας (Χαραλαμπίδης): Σέρεμετ, Στεργιανός, Βέρτζος, Τριποτσέρης, Κανακούδης, Αμπουμπακάρι, Κάπελ, Λεάντρο (54' Τοπούζης), Ρούτσης (70' Έρος), Σοϊλέδης (46' Βάντερσον), Αραβίδης.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος):
Κάρολ, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Βάντο, Βερόν, Τζ Λόπεθ, Σίσιτς (74' Μπόντορ), Ουκάρ (84' Σουμπίνιο), Παπουλής (10' λτρ. Χ. Λόπεθ), Μάντζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...